Vino și tu în „PRIMĂVARA HOINARă” a lui Marius Matache!

Afară se simte aromă de primăvară. O primăvară plină de culoare şi miresme îmbietoare. E timpul să ne trezim din „somnul” hibernării şi să descoperim noi „curiozităţi” ale lumii în care trăim.  Nu…..nu, nu curiozităţi de domeniul fantasticului, ci de acestea lumeşti. Un exemplu pe care vi-l prezint acum, este cel de mărţişor. Sunteţi dornici să schimbaţi „rutina” de a oferi cadouri banale de mărţişor? Vreţi să oferiţi un cadou surpriză în luna martie? Vă îndemn şi pe voi să hoinăriţi prin primavara lui Marius Matache .

Da, da, da…..pentru că tot este primăvară, şi suntem cuprinşi de melancolie, este excelent „un tratament” cu puţină muzică folk. De aceea, eu vă spun ca nu care cumva să rataţi ocazia de a vă descreţi frunţile, sau pur şi simplu să „gustaţi” o porţie din primăvară, ascultând live piesele lui Marius Matache.

Iată că, după 11 ani  de când a avut loc  primul concert, din clubul  Big Mamou, care a reprezentat şi  debutul în cariera artistică, Marius  s-a hotărât să ne încânte cu piesele sale, pornind „hoinar” într-un turneu naţional, numit „Primavara HOINARa”.
Cu paşi marunţi, în acorduri de muzică folk, trece, şi ne încântă auzul, prin 11 oraşe. Dacă destinul va stabilit în  Bucureşti, Braşov, Bistriţa, Mediaş, Timişoara, Craiova, Oneşti, Roman, Suceava, Gura Humorului sau Piatra Neamţ, aveţi ocazia să vă delectaţi zilele  de primăvară, mergând la aceste concerte. Şi unde mai pui, că intrarea este gratuită, acest turneu fiind realizat cu sprijinul
Domeniilor Sâmbureşti.
Este cea mai amplă desfăşurare de forţă de când s-a lansat în această carieră, într-un timp atât de scurt. Concertele încep pe 2 martie şi se încheie pe data de 22 ale acestei luni.

Turneul Primăvara HOINARă include piese de pe albumul de debut Marius Matache „HOINAR prin Piaţa Matache” cât şi şi de pe noul material discografic la care Marius lucrează  şi care va fi lansat în partea a 2-a a acestui an.
În concertele din Moldova, care vor avea loc în perioada 18-22 martie, Marius îl va avea alături pe renumitul folkist Puiu Creţu.

Aşadar, dacă locuieşti în Bucureşti, mergi pe data de
 2 martie  la Teatrul Mignon.
 
În Braşov dacă locuieşti sau doar eşti în mini vacanţă, mergi şi ascultă-l live, pe data de  6 martie  la Restaurantul La Taifas
 
Spre ardeal se îndreaptă , iar în ziua de  7 martie  la Class Cafe din Bistriţa, îl poţi asculta în acorduri de chitară.
 
Voi ce sunteţi Medieşeni, aveţi ocazia să mergeţi la concert, sau să faceţi o surpriză plăcută iubitei sau soţiei, fiindcă tot este ziua internaţională a femeii, în data de 8 martie la Hanul Greweln .
 

Timişorenilor vi se pregăteşte un concert pe cinste pe data de
 12 martie  la The 80’s Pub  aşa că vă sfătuiesc să nu-l rataţi, căci nu ştiţi ce pierdeţi!
 
Olteni de sunteţi, şi vreţi să savuraţi din piesele lui Marius Matache, mergeţi pe  13 martie la Casa de Cultură Traian Demetrescu din  Craiova .
 
Din sudul ţării, turneul se îndreaptă spre Moldova, aşa că dragi oneşteni sau locuitori ai întregului judeţ Bacău, mergeţi la data de
 18 martie la Biblioteca Municipală Radu Rosetti, Oneşti,
unde îl putem revedea pe Marius Matache, încântându-ne cu piese cunoscute şi altele noi.
 
Locuitori ai oraşului Roman de sunteţi, şi voi puteţi merge la concert în data de  19 martie la Restaurantul Casa Veche.
 
În colţ de ţară, în oraşul Suceava, concertul se desfăşoară pe
 20 martie  La Fierărie – Pub Boem.
 
Dragi moldoveni, locuitori ai Gura Humorului, şi voi aveţi nesăbuita plăcere să ascultaţi un concert pe cinste în data de
 21 martie la Casa de Cultură Municipală Gura Humorului.
 
Iar în final de turneu, Marius Matache zăbovesşte şi la poalele Ceahlăului, pentru a stârni zâmbete şi în rândul locuitorilor oraşului Piatra Neamţ. Aşa că vă îndemn să mergeţi şi voi pe 22 martie la Pub Km 0 din Piatra Neamţ.
 
Nu vă rămâne decât să vă resetaţi programul şi să mergeţi la un concert de muzică folk.
Ascultaţi mai jos una dintre piesele cu care s-a lansat artistul Marius Matache şi veţi vedea că tot ce v-am spus se va confirmă. Că vă va stârni zâmbete, că te va face mai optimist, mai senin.

Partener media al acestui turneu, este Cooperativa 2.0, alias Blogal Iniţiative.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *