Un sponsor pentru o cauză nobilă

În viaţa unui om se pot întâmpla lucruri demne de a fi apreciate. Nu demult, v-am povestit despre bloggerul Zolty, cu care am şi vorbit la telefon, punând-o de o prietenie pe viitor. Un om ca toţi ceilalţi, doar că boala de care suferă la ţintuit într-un cărucior. Dar sufletul şi dăruirea i-au rămas neschimbate. Vă spuneam că are un căruţ cu rotile electric, bun pentru orice om care este în imposibilitatea de a se deplasa. Nu…nu acel cu care merge el. Este unul aproape nou, şi care vrea să îl doneze vreunui nevoiaş. Dar lucrul de care se împiedica, era că acel căruţ nu avea baterii şi nici bani cu ce să le cumpere. Aşa că,  ne-am implicat cu toții, alături de Blogal Iniţiative, pentru a putea găsi un sponsor. Unul care să cumpere două baterii în valoare de 1500 lei şi să suporte şi costurile de transport până la cel care va beneficia de acest „premiu”.
 

Nu a trecut mult timp şi Eugen, alias Pezevenchi.ro, a făcut legătura celor de la Grup Media TVSat acolo unde îşi are jobul, cu Blogal Iniţiative, şi astfel s-a pus de o sponsorizare.
Iată că se mai întâmplă şi lucruri bune. Un grup media s-a implicat în ajutorarea semenilor, nu pentru a creşte cumva ratingul, ci pentru a demonstra telespectatorilor  televiziunii regionale TV SudEst, şi televiziunei locală TVSat, postului regional de radio   Radio Boom
 şi publicaţiei Scurt pe 2, că le pasă de persoanele cu dizabilităţi. Le mulţumim din suflet pentru acest ajutor, şi sperăm să mai putem vedea astfel de oameni generoşi.

Acum nu rămâne decât Zolty să caute bateriile, deoarece sunt mai greu de găsit, sponsorul să achite contravaloarea, iar scaunul cu rotile va putea ajunge, în urma unui concurs, la unul dintre cei care bucuria de a putea păşi pe pământ cu propriile picioare, a rămas doar un vis.
Mulţumim încă o dată Media Grup Tv Sat!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *