Să mergi cu un domn Chinez la Festivalul Apei în Thailanda!

Astăzi, am venit….cu bucurie, să vă spun o…..minune….de concurs. Dar să vă prezint minunea. Aflasem de ceva timp, de la domnu Chinezu(afte-Blogaliniţiative), că până pe data de 31 martie
Mall-ul Băneasa Shopping City
organizează un concurs, care se prezintă aşa:

„Vino până în 31 martie în Băneasa Shopping City și caută tuk-tuk-ul thailandez. Fă-ți un selfie cu tuk-tuk-ul și urcă-l în conturile tale de Facebook & Instagram, 
cu cc @baneasashoppingcity. Folosește neapărat hashtag-urile:
  #1selfie2thailand ,   #ishopitravel  și #baneasashoppingcity .

 Adună cât mai multe like-uri și poți fi a 6-a persoană care va descoperi cu noi Thailanda în perioada 9 – 21 aprilie. Hai să facem împreună Songkranul! – la Baneasa Shopping City.
De vrei şi tu, oricine ai fi, să mergi împreună cu  Alina Gherghe, Ana Modoran, Cosmin Tudoran şi fotograful Cristian Vasile, şi nu în ultimul rând cu un domn Chinez, să sărbătoreşti Songkranul sau anul nou Tai în ţara soarelui răsare, vino şi fă-ţi un selfi, şi cine ştie…..poate vei fi al şase-lea din echipa gata pregatită pentru o distracţie pe cinste.
 

Fiind un festival al apei, numit şi Songkran, şi care se desfăsoară în cele mai toride zile a anului, i-aş recomanda, prieteneşte vorbind, ca pe tricou să îşi posteze o inscripţie
Răcoreşte-mi trupul cu multă apă!
că cine ştie, în acele trei zile, să nu se găsească careva, să îţi alunge zăpuşeală! Să nu rămâneţi neudaţi şi să vă ardă soarele thailandez.
Şi pentru că festivalul apei înseamnă curăţare, purificare şi un început proaspăt(nici nu are cum cu atâta apă folosită pentru udat!)să trimiteţi şi spre România o boare de curăţire şi purificare. Că poate mai curăţim răutatea, şi lucrurile rău făcute, să mai purificăm sufletul celor „întunecaţi”, iar domnu Chinez să vină cu forţe proaspete, căci abia aşteptăm să mai aşternem slove pe bloguri, pe temele date de el.
De vrei şi tu să nu ratezi această ocazie, de a simţi  ce înseamnă să te baţi cu apă în plină stradă, să te distrezi la maxim pe ritmuri thailandeze, vino la mall, fă-ţi un selfi cu tuctuc-ul thailandez, şi poţi fi cel de-al şase-lea din gaşcă!

Sursa foto-cosmintudoran.ro,you tube

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *