Înscrieți-vă și voi la Maratonul Internațional AROBS Cluj !

Este primăvară iarăşi, şi ne cuprinde un dor de ducă, de aer curat, de mers în natură, să facem sport. Se apropie sărbătorile Pascale, şi vrem să fim mai buni, mai curaţi sufleteşte să ne ajutăm aproapele aflat în suferinţă.
Dacă toate acestea doriţi să le înfăptuiţi,  haideţi să vă înscrieţi la
Maratonul Internaţional AROBS Cluj.

Pe data de 19 aprilie, Runners Club s-a pregătit să întâmpine la cea de a-v-a ediţie a maratonului, alergători profesionişti sau amatori de pe întreg mapamondul.
Sunt trei probe, maraton, semimaraton, maraton ştafetă, dar şi două cros-uri, unul destinat adulţilor şi crosul celor mici, şi un program variat, ce include încalziri animate de instructori de fitness. Nu lipseşte nici muzică live întreţinută pe tot timpul probelor, de un dj profesionist. Se organizează şi promoţii interesante şi momente de divertisment, o  festivitate de premiere a câştigătorilor, pasta party şi nenumărate surprize frumoase.

Traseul probelor tehnice măsoară 10,55 km şi va fi parcurs o singură dată de fiecare membru al ştafetei, de 2 ori de către semimaratonişti şi de 4 ori de alergătorii de la maraton. Mai multe detalii, regulamentul, cât şi modul de înscriere, găsiţi pe pagina oficială a maratonului .
Acest maraton este o cauză socială, prin care Runners Club împreună cu Fundaţia Comunitară Cluj, lansează o campanie de strângere de fonduri pentru copii şi tinerii cu insuficienţă renală cronică şi dependenţi de dializă, din grupul Asociaţiei Pentru Solidaritate şi EmpatieClaudia Safta. Ca şi în la Crosul Divelor, unde au participat 400 de alergătoare, şi acum locurile sunt limitate. Până pe data de 5 aprilie încă vă mai puteţi înscrie online aici , în limita a 100 de locuri. După această data se va mai putea înscrie doar dacă au mai rămas locurile rezervate şi neachitate. Inscrierea la Crosul BT şi la Crosul copiilor este gratuită. Maratonul, la cea de-a V-a ediţie, a devenit un eveniment simbol care defineşte oraşul Cluj-Napoca, ca oraş sportiv european. Dacă încă nu te-ai hotărât, mai ai doar 7 zile la dispoziţie ca să te hotărăşti!

Descoperă obiectivele turistice clujene în timp ce alergi! Înscrie-te acum!
Dacă sunt dintre voi, care doriţi să faceţi o donaţie, fie ea cât de mică, puteţi să o faceţi în contul

 RO45BTRL01301205F94787xx -contul ASOCIAȚIA PENTRU SOLIDARITATE ȘI EMPATIE CLAUDIA SAFTA

Noi cei care vom beneficia de implicarea tuturor participanţilor la acest maraton, vrem să vă mulţumim că ne daţi încă o şansă la viaţă. Mulţumim Asociaţiei Runners Club şi în special domnului preşedinte Horaţiu Morar, mulţumim sponsorilor acestui eveniment, celor din media, care au mediatizat acest maraton, şi nu în ultimul rând domnului Emanuel Ungureanu pentru implicarea profundă, pentru munca depusă zi de zi, pentru noi membrii beneficiari ai acestei campanii.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Înscrieți-vă și voi la Maratonul Internațional AROBS Cluj !

  1. Ștefania spune:

    Sperăm ca tinerii ce vor beneficia de această tabără să se simtă bine și să aibă o vacanță de neuitat.Și eu aștept să văd poze cu ei,sper să fie o distracție pe cinste și să fie sănătoși.

  2. Maria Calin spune:

    Sa fie cu noroc pentru toată lumea. Abia aștept pozele din tabăra de la mare , în care zâmbetul vostru să întreacă strălucirea soarelui și seninul cerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *