VENIȚI ȘI VOI SĂ PARTICIPAȚI LA CROSUL DIVELOR!!!


Încet, încet primăvara îşi va face intrarea în noul an. În curând vom sărbători dragostea, de sf Valentine şi de Dragobete, cine mai simte româneşte. Dar să nu uităm, că printre mici petreceri şi voie bună, să lăsaţi loc şi sportului. Prin sport, şi mai ales prin alergare, îţi dezvolţi armonios corpul, devii mai optimist şi îţi menţii sănătatea. 

Cu aceste principii s-a format şi Asociaţia Runners Club
care, încă din anul 2010, cheamă pe cei ce alergatul este o pasiune, şi nu numai, la diferite crosuri şi maratoane. Un grup nebunesc de pasionat. Zilnic sărbătoresc iubirea pentru viaţă şi pentru alergare. Muncesc din greu, şi recunosc  că o viaţă echilibrată este ceea ce ne menţine vie pasiunea.
Iată că, şi în acest an, sărbătoresc ziua de 8 martie, printr-un cros dedicat doar doamnelor şi domnişoarelor.
 

În data de 7 martie, ora 9, Asociaţia Runners Club, dă startul la Cluj Arena marelui eveniment  Crosul Divelor,, unde pot participa toate doamnele care sunt pasionate de alergat, sau care doreşte să „pună umărul” şi să sprijine iniţiativa acestei asociaţii.

 „Runners Club va dona 20% din fondurile strânse din taxele de participare la Crosul Divelor,
Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie „Claudia Safta”
 care se ocupă cu ocrotirea sănătăţii copiilor şi tinerilor înscrişi în asociaţie, prin procurarea de medicamente, aparatură, mijloace de promovare, prin întreţinerea şi menţinerea sănătăţii acestora în mediul familial şi al colectivității”.Dacă doriţi, sunteţi aşteptate să participaţi în număr cât mai mare, într-o ţinută de primăvară, formată din tutu, colanţi în culori primăvăratice, flori în păr şi accesorii feminine, aşa cum le doresc fiecare dintre participante.
Fiind un cros, va fi şi un câştigător, care va fi premiat la finalul distanţei de alergat, şi bineînţeles ca va fi premiată şi „diva” cea mai creativă în vestimentaţie!
Se poate alege dintre 2 categorii: cea de 2 km şi cea de 5 km. Înscrierea pentru distanţa de 2 km costă 30 lei şi 25 lei pentru membrii Runners Club, iar pentru distanţa de 5 km, costul este de 50 lei şi 40 lei pentru membri.
Plata taxei de participare se poate face în contul clubului sportiv Runners Club
IBAN: RO 40 BACX 0000 0009 0988 2004
deschis la Unicredit Ţiriac Bank
.
În urma dovezii achitării taxei de înscriere, veţi primi kit-ul de participare. Acesta este format din cipul de cronometrare, numărul de concurs, medalia de participare şi tricoul tehnic personalizat cu logo Crosul Divelor.


Nu rataţi ocazia de a participa la aceest eveniment! Întâmpinaţi primăvara în stil sportiv!

Sursa,runners.ro

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la VENIȚI ȘI VOI SĂ PARTICIPAȚI LA CROSUL DIVELOR!!!

  1. stefania spune:

    Păcat că nu sunt mai aproape de Cluj,cu siguranță aș fi participat la acest cros,chiar dacă nu aș fi rezistat până la finish.Dar îi îndemn pe cei care sunt mai aproape sau chiar din Cluj să participe,în primul rând pentru sănătatea lor și în al doilea rând pentru o cauză nobilă. Așa că mult succes și alergare ușoară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *