Ajută-l și tu,ca Zolty să poată dărui!

Nu demult, am cunoscut blogul unui coleg de suferinţă, dacă îmi daţi voie să îl numesc aşa. Acest lucru mi-a stârnit un sentiment de bucurie, deoarece noi cei cu dizabilităţi, suntem marginalizaţi de ceilalţi. Si aş fi vrut, în toţi aceşti ani, de când îmi aştern cuvintele pe acest blog, să cunosc bloggeri cu care să leg prietenii sincere şi de durată. Dar până acum am descoperit doar unul. Dar iată că întâmplarea a făcut să îl descopăr pe Zolty Bogata .
 

Un om ca toţi oamenii, cu suflet şi bunăvoinţă, care suferă şi el de o boală. O distrofie musculară congenitală, care a lăsat urme adânci in viaţa lui Zolty. Un blogger activ, care apasă tastele doar cu un singur deget, celelalte neajutându-l prea mult. Dar să vedeţi de câtă bunătate poate da el dovadă, de cum un om cu dizabilitate se gândeşte şi la semenii lui. 

Nu demult Zolty şi-a cumpărat un scaun cu rotile electric, pentru aşi putea uşura deplasarea. Dar între timp a mai primit altul dintr-o altă sursă. Aşadar el a hotărât, după mai multe încercări de valorificare, să îl doneze către o persoană care este în imposibilitatea de a putea merge. Dat fiind că numărul lor în România este destul de mare a hotărât să facă un concurs. Dar aici vine problema. Căruciorul funcţionează cu baterii, iar acestea ar trebui cumpărate. Sunt baterii de 70 ah cu gel, care costa 1500 lei.  Nu sunt foarte mulţi, dar pentru o persoană cu handicap este o sumă foarte mare.
Dacă aveţi disponibil financiar ca să cumpăraţi aceste baterii şi să suportaţi şi costul transportului până la câştigătorul acestui căruţ, trimiteţi un mail, la contact@blogalinitiative.ro.
 
Aici, pe Blogaliniţiative.ro , se vor centraliza toate propunerile de sponsorizare.
Aşteptăm pe cei cu dare de mână, să facă un gest umanitar pentru semenii lor aflaţi în suferinţă.
Sănătate şi să ai succes Zolty!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ajută-l și tu,ca Zolty să poată dărui!

  1. zoltybogata spune:

    Ms mult. Multă sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *