Cu Food Panda gătitul nu mai este o problemă

Iată că sărbătorile de iarnă au trecut, petrecerea de revelion a rămas o plăcută amintire, Moşul a plecat şi el spre Laponia, ca să aibă timp până la noul Crăciun să confecţioneze cadourile dorite, toate rămânând amintiri plăcute. Plăcute au fost şi bucatele pregătite pentru masa de Crăciun şi revelion nu? Cât de gustoase erau sărmăluţele în foi de viţă sau curcanul umplut rumenit bine în cuptor……..cât de gustoase erau negresele şi tortul cu ciocolată……? Dar vă mai amintiţi cât timp va luat să le pregătiţi acasă? De cât aţi cheltuit pentru ingrediente, cât aţi stat la rând la casa de marcat pentru a face plata, de cât timp aţi petrecut în căldura sufocantă din bucătărie, şi uneori să nu îţi iasă reţeta aşa cum ar trebui? 

Ai trei variante că să fii salvat. Una ar fi să dai o fugă la mama, căci mâncarea  gătită de mama este cea mai gustoasă şi…..gata făcută, a doua variantă ar fi să îţi cumperi o conservă sau salam, dar cu acestea mai adaugi şi ceva conservanţi în organism…..şi ultima, dar care este foarte avantajoasă, sa intri în platforma FoodPanda 

alegi oraşul unde locuieşti, selectezi restaurantul de unde vrei să comanzi şi se deschide o listă cu un meniu, de unde poţi să îţi comanzi tot ce îţi pofteşte inima. Este de ajuns să-i spui ce doreşti să pui pe masa, că Panda face o tumbă şi dorinţa îţi este îndeplinită.

 Vrei să guşti bucatele chinezeşti sau italiene? Ai poftă de o şaorma sau de o piţa cu multe ingrediente, vrei să faci o seară specială de Valentine days, este suficient să dai un click şi dorinţa îţi va fi îndeplinită. Încearcă şi te vei convinge, apoi sigur îl vei chema mereu pe Panda, pentru că poftele vor trece, dar tu va trebui să găteşti mereu, chiar şi atunci când nu ai chef sau timpul îţi este foarte limitat. 

De importanţa acestui serviciu te vei convinge singur, când vei vedea câte parteneriate are semnate cu restaurantele, pitzeriile şi cofetăriile din oraşul tău, când poftele vor putea fi îndeplinite de dimineaţa şi până seara târziu, dar mai ales când vei afla că nu te costă nimic ca să îţi livreze bucatele acasă. Şi pentru că suntem invadaţi de tehnologie, Food Panda s-a gândit şi la acest aspect. Are o aplicaţie pentru smart-ul tău, pe care o poţi descărca gratuit şi apoi să o instalezi pe telefon, iar când îţi este fomică, două clik-uri şi masa este gata. Simplu nu?

Important!
Pentru că mulţi dintre prietenii mei locuiesc în Cluj, puteţi apela fara nici o ezitare la portalul foodpanda.ro sau la aplicaţia pentru mobil foodpanda, atunci când vreţi să savuraţi o delicioasa pizza, şi o să vă  ajute să faceţi cea mai bună alegere pentru livrarea de bucate bine gătite în   Cluj Napoca   oferindu-vă totodată posibilitatea, de a compara preţurile restaurantelor şi în acelaşi timp de a te familiariza cu recenziile celorlalţi clienți ai unui restaurant din oraş, pe care l-ai ales să îţi comanzi bucatele preferate.

Sursa- www.foodpanda.ro,blogogist.ro,facebook.com

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cu Food Panda gătitul nu mai este o problemă

  1. stefania jiga spune:

    Au trecut sărbătorile,dar mie tot la mâncare îmi e gândul.Ce zici,comandăm și noi ceva la Food Panda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *