Anunț important, din partea unui pasionat…de origami

Astăzi, 18 ianuarie 2015, anunţ „oficial” începutul unei construcţii origami. Şi nu o construcţie de mărime obişnuită, ci una de circa 2 m înălţime. Un Moş Crăciun din aproximativ 65 000 de piese(module) origami.

După un 2014 cu multe realizări, cu participări la competiţii de blogging, unde am obţinut diplome şi premii care mai de care mai interesante, cu deplasările în taberele organizate în vară la mare şi de revelion la Cluj Napoca, pentru copii şi tineri cu insuficienţă renală şi transplant, unde m-am simţit ca într-o familie, şi cu finalizarea unui proiect măreţ, un brad origami de 2,19 m înălţime, a venit rândul proiectelor de an 2015. Şi m-am gândit că lângă un brad împodobit cu ornamente origami,i-ar sta bine un Moş tot din origami. 

Am făcut proiectul, căci făr de proiect nu iese nimic bun, am estimat numărul de piese necesare, şi am zis că 65 mii de piese roşii şi albe, mi-ar fi de ajuns. Hârtia am comandat-o de pe internet, şi sunt doar opt topuri de coli în format A4. Dintr-un top ies aproximativ 8.000 de piese, aşa că am trimis aceste topuri la unchiul lui Ştefania ca să le taie la ghilotina de la tipografie. Şi iată că acum câteva zile am adus „cadoul mult dorit”, din care am început să lucrez. M-am antrenat aceste câteva zile, iar astăzi, intrându-mi în ritm, am zis să vă anunţ şi pe voi, că sunt gata de un maraton de câteva luni de zile…..sau poate chiar un an, în urma căruia va trebui să se nască un Moş Crăciun, din piese origami.
 
Hai să avem spor, răbdare şi sănătate, căci restul le avem pe toate!
O să vă ţin la curent cu etapele realizării acestui proiect, şi sper că de Crăciun să vă pot bucura ochii, cu un lucru inedit.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *