Mergeți și votați pentru copiii voștri

Mai este o zi până vom decide soarta ţării. Statisticile spun că Iohannis este pe primul loc urmat de Monica Macovei şi ceilalţi…..poate că nu mai contează.
Dacă vă iubiţi copiii, nepoţii sau chiar pe voi înşivă, mergeţi la vot. Nu rataţi ocazia să îi arătaţi lui Ponta că mai există şi români în ţara asta.   O să spuneţi că  „de ce să votaţi?”
Am să vă dau câteva argumente:
De la începutul lui ianuarie va fi potopul taxelor şi impozitelor. Este deja în parlament lege cu măriri de taxe pe terenuri, locuinţe, măriri de impozite pe profit….creşterea inflaţiei.
Un alt argument este, viitorul copiilor şi nepoţilor. Exploatarea gazelor de şist vor împânzi toată ţara. Vor polua pânza de apă freatică. Va porni exploatarea de la Roşia Montană. Aici deja s-a dat aviz de mediu, cu toate că dosarul este incomplet. Deci fiind poluare…..vor scurta viaţa copiilor şi chiar a noastră.


Nu doresc a vă înşirui aici toate argumentele pentru care ar trebui să mergeţi la vot. Dacă nu sunteţi motivaţi să o faceţi, mergeţi şi anulaţi votul. Măcar aşa nu mai pot vota în locul vostru. Ar ieşi prea mulţi votanţi la numărătoare.
Eu unul am analizat toţi candidaţii şi m-am oprit la unul
Monica Macovei


O consider a fi cea mai compatibilă pentru funcţia de preşedinte. Cred că femeile, unele dintre ele, sunt mult mai puternice, luptătoare, cu greu le poţi convinge în anumite situaţii. Uitaţi-vă în Germania. Cancerala Angela Merkel, a adus ţara pe culmile civilizaţiei, legea este lege şi se respectă şi de cei în funcţie. Eu zic că ar fi bine să îi dăm o şansă şi doamnei Macovei.
Nu uitaţi
Mergeţi pe 2 noiembrie la vot, şi alungaţi hoţii din conducerea ţării.
Merită să ne mai dăm o şansă în ţara noastră!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *