Haideți la Cluj,la concertul aniversar al trupei Byron

Vreţi să ieşiţi din anonimatul de zi cu zi? Să daţi culoare vieţii voastre? Stresul vă împovărează? Aveţi o soluţie la îndemână pentru a trata aceste neplăceri.
Cei care locuiţi în Cluj Napoca, dar şi din judeţele învecinate, puteţi să vă „delectaţi” cu un concert pe cinste. 

Trupa Byron, organizează la Teatrul Naţional din Cluj, un concert de excepţie, prin care îşi aniversează cei 8 ani de activitate. Poate că mulţi dintre voi nu cunoaşteţi istoricul formaţiei, aşa că haideţi să recapitulăm.
 Byron, este o trupă formată în anul 2006, de către Dan Byron. Încă de la început a scris versuri, care vor şi deveni piese ale primului album.
 Prima prezentaţie a fost în luna decembrie 2006, în Laptăria Enache. În aprilie 2007 se pune bazele primului album artrok, care a fost foarte apreciat de un public numeros. De-a lungul timpului, trupa a avut o ascensiune demnă de luat în seamă. A fost invitată în majoritatea festivalurilor cunoscute din ţară, la festivalul Peninsula, Rock la Mureș, la Ziua Cea Mai Verde, Ursus Fest, Ultra Fest, Ultimul Fir de Nisip, făcându-se tot mai cunoscuţi.
Cred că concertul de pe 27 noiembrie 2010, cântat în Salina Turda, la peste 100 de metri adâncime, va fi o amintire plăcută celor prezenţi. Concertul din mină a fost filmat, urmând să fie difuzat în data de 1 decembrie 2011, marcând 5 ani de la prima cântare live.

Aceasta este o scurtă descriere a istoricului trupei Byron, ascensiunea continuând până în anul 2014, şi încă mulţi ani de acum încolo.
 An de an, la începutul lunii Decembrie, trupa sărbătoreşte, precum v-am spus în rândurile de mai sus, ziua de când au cântat prima dată într-un concert, live.  Fiindcă este 2014, şi luna decembrie este la doi paşi, Byron trebuia să aniverseze. Şi o face într-un mod inedit. 

Sărbătoreşte 8 ani de activitate, printr-un concert live, la sala Teatrului Naţional Cluj -Napoca, pe data de 2 decembrie. În concertul „Electric Marching Band”, membrii trupei vor fi însoţiţi pe scenă de Fanfara Militară a garnizoanei Bistriţa şi de corul de elevi Excelsior.
Vor interpreta piese reorchestrate  pentru trupă, fanfară şi cor, şi vor avea ca invitaţi de seamă, doi muzicieni, cu care au mai colaborat şi în trecut. Vor fi alături  solista Luiza Zan şi violonistul Alexander Bălănescu.
Un concert de excepţie, acompaniat de fanfară, care sigur va rămâne o amintire plăcută în timp. Dar dacă o să vă doriţi să revedeţi aceste momente, o veţi putea face şi peste 10 ani de acum încolo. Concertul va fi înregistrat, urmând să fie baza unui nou  DVD/Blu-ray byron.

    Biletele la concert s-au pus în vânzare prin www.biletmaster.ro
 şi www.iabilet.ro , acestea fiind disponibile şi în reţeaua magazinelor UMAN, Senia şi agenţiile Perfect Tour
.
Dar dacă nu aţi ascultat încă muzica trupei Byron, o puteţi face pe
www.byronmusic.ro făcându-vă antrenamentul pentru un concert pe cinste, înainte de a intra în febra sărbătorilor de iarnă.


Vă îndemn pe toţi prietenii, cei ce îi cunosc, din Cluj şi din părţile limitrofe, să mergeţi, căci e păcat să rataţi acest concert. Iar dacă cumva voi câştiga o invitaţie dublă, o voi da unuia dintre colegii din grupul tinerilor dializaţi, pentru că eu nu cred că pot ajunge pe 2 decembrie în Cluj. Dar din dar se face Rai!

Sursa foto:
-you tube,ziardecluj.ro,infomusic.ro,gazetadecluj.ro
 

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *