Cu ochii pe Elefant .ro de Black Week

E noapte iar, şi somnul nu vrea să îmi mai fie prieten. Stau şi îmi revizuesc gândurile de peste zi, le pun în ordine, făcând planurile pentru mâine şi pentru zilele care îmi vor fi sortite. Nu….nu…nu sunt în depresie, dar starea mea de sănătate mă determină să gândesc aşa.

Sunt o fire optimistă, cu chef de viaţă, cu mult curaj.  Visez să am o familie, doi copii şi…..o situaţie financiară mai bună.  Acesta  imi este profilul meu de blogger dializat.
Situaţia financiară, ma făcut, de-a lungul timpului să mă „restrâng” la anumite cheltuieli.  Ce poţi să cumperi din bani puţini? Nimic. Nu poţi cumpăra parfumul dorit, nici telefonul  smart, nici televizorul şi nici……şi nici…..lista e foarte bogată. Aşa că am învăţat o regulă:
Strângi bani tot anul şi cumperi de Blackfriday.
Este o soluţie numai bună pentru mine. Nu mă pot deplasa prin market-uri sau alte magazine cu electronice sau îmbrăcăminte, aşa că comenzile online sunt un „chilipir” la îndemâna mea.
 

Un magazin online de care m-am ataşat, dacă pot spune aşa, este
Elefant.ro .
Sunt client fidel, urmăresc newsletterele, astfel că ştiu tot timpul de reducerile din magazin. Aşa s-a întâmplat zilele trecute, şi acum vă spun şi vouă, când am citit un e-mail. Curios cum sunt din fire….deschid şi citesc:
” Elefant.ro sărbătoreşte Black Friday pe 21 noiembrie 2014 şi Black Week între 21 şi 30 noiembrie 2014″
Aceasta este clipa pe care o aşteptam de un an de zile. Nu o voi rata. Am aşteptat 12 luni pentru a-mi face bucuria de a avea un telefon bun,un parfum de firmă şi….multe cărţi electronice. Vă daţi seama……timp de o săptămână preţurile „intră la apă”?
De vrei să cumperi ceasuri sau cărţi si ebooks, parfumuri sau genţi, de eşti pasionat de fashion. Jucării pentru cei mici, telefoane, IT şi electrocasnice, dacă vrei să îţi înoieşti „gardroba”. Dacă vrei să amenajezi casa, în categoria Home Deco ai totul la îndemână, în produsele Bebe şi copii poţi descoperi lucruri care să îţi fie de mare ajutor în creşterea bebeluşului. Şi toate acestea la un preţ foarte mic.

Am analizat bine produsele care sunt propuse pentru reduceri, şi le-am notat într-o agendă. Ca nu cumva să uit numele sau detaliile tehnice. V-am spus că îmi doresc performanţă.
Am răsfoit categoria de telefoane  câteva ore. Cum puteam să mă decid, când oferta este aşa de variaţă? Telefoane originale de la toţi producătorii de pe piaţa internaţională. Care mai de care mai inteligent, cu cameră de 12inch, conexiuni în timp real cu prietenii pe site-urile de socializare, autonomie mare…..tehnologie de ultimă generaţie.
Până la urmă…..m-am decis şi am adăugat în wishlist un
Smartphone 625 Lumia.

Performanţă la un clik distanţă. Are windows 8, procesor dual core, tehnologie 4g, autonomie mare în convorbire, şi cred că şi voi aţi fi curioşi să ştiţi ce preţ are.  În comparaţie cu alte oferte de pe net, este un preţ foarte atractiv. Dar vă gândiţi……când o să fie reducerile de Black friday?

De mult timp am dorit un  parfum ,unul seducător, care să stârnească invidia oricărui trecător. Cum să mă pot decide când ai o aşa mare varietate? Apa de toaletă şi apa de parfum, seturi ce cuprind diverse cosmetice, de la branduri ca  Dior, Chanel, D&G, Armani, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Nina Ricci, Nino Cerruti, Paco Rabanne, Thierry Mugler, şi lista continuă, atât pentru sexul feminin cât şi pentru cel masculin.Dar îmi adusese-m aminte că am „mângâiat” simţurile mele olfactive cu aroma unui parfum deosebit. Era un Gaultier, cu o aromă de chihlimbar, completată de esenţa delicată de vanilie, un parfum persistent care poate fi folosit la orice ocazie, pe tot parcursul unei zile. L-am adăugat în wishlist şi pe acesta, aşteptând reducerile din black week.   

Şi dacă tot v-am spus că cititul pentru mine este o relaxare, o pasiune, ce era să fac? Să las categoria cu cărţi neobservată? Cu siguranţă nu s-a întâmplat aşa.  Cu o colecţie impresionantă, de cca 18 000 de titluri şi bestseller-uri, cărţi pentru copii, şcolare,ficţiune, gastronomie,literatură contemporană, casă şi grădină, cu autori recunoscuţi în întreaga lume, cu preţuri foarte mici, un everest al cărţilor online. Nu am rezistat…..şi am adăugat…..un Paulo Coelo, Păzitorii timpului de Pol Anderson, Egiptul faraonilor de Cohen, nici de Umberto Eco nu am uitat….dar mă opresc, că altfel scad rezervele financiare. 

Avantajul este că, transportul costă doar 9,99 lei, chiar dacă comanda depăşeşte o anumită greutate. Şi unde mai pui că dacă cumva te răzgândeşti, poţi returna comanda în termen de 30 de zile, fără să plăteşti nimic. Ai posibilitatea, atunci când cumperi, să deschizi coletul în faţa curierului, ca să vezi dacă produsele comandate sunt în regulă. Un plus de siguranţă pentru clienţi.
Vă invit şi pe voi, dacă vreţi să prindeţi ofertele de Black friday, pe Elefant.ro, şi timp de o săptamână vă veţi putea „delecta” cu preţuri mici şi…..foarte mici.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *