Redecorează casa cu stickere

De multe ori ne dorim să decorăm dormitorul sau camera copilului cu un stil personal, cu care să ieşim din anonimat. Vrem să dăm culoare încăperii sau să îi dăm puţină viaţă. Întotdeauna este o nouă provocare când vine vorba de decorare.

Zilele trecute am fost invitat , în vizită prietenească, la un vecin. M-am pregătit din timp, cu o prăjitură pentru cel mic, cu o floare pentru soţia lui şi un cadou pentru casă nouă. Da…..casă nouă…..
De câteva săptămâni s-a mutat în casă nouă. Doi ani de zile a investit şi a reuşit să îşi construiască o nouă locuinţă. Impunătoare, cu camere spaţioase, o adevarată plăcere să locuieşti în ea.
Şi cum vă spuneam, am mers într-o zi de duminică, ca să fie toată familia acasă. Ajungem repede, că doar stă la doi paşi, intrăm în curte. Batem la uşă, nevazând soneria, şi ne deschide ştrumful. În urma lui venea şi tatăl lui,   prietenul meu, alături de care am copilărit, cu care mergeam în livada vecinului să „cumpărăm” fructe, cu cel ce făceam tot felul de „boroboaţe”, cel ce mi-a rămas prieten adevărat şi în ziua de astăzi. Suntem învitaţi să intrăm……

Când intrăm…..parcă eram în mijlocul naturii. Pereţi de un albastru senil, cu decoraţiuni aşezate cu gust,  dădeau casei, încă de la intrare un stil personal. În living, dormitor şi în camera copilului, avea
stickere pentru pereţi 

 
 ce personalizau, într-un mod interesant, locuinţa, realizând astfel un decor cu totul original.

În ziua aceea, după vizita la prietenul meu, am început să fac planuri. Am zis…..vreau să schimb şi eu aspectul clasic al camerelor.  Vreau să personalizez încăperile cu decoruri noi. Cu stickerele decorative îmi voi exprima gusturile personale şi voi pune “amprenta” în fiecare colt al camerelor.
După multă chibzuinţă, cu multe păreri pro şi contra, cu familia bine-nţeles, am reuşit să iau o decizie….finală. Cu toţii iubim natura, cu copaci falnici mângâiaţi de razele soarelui, cu ape limpezi ca roua dimineţii curgând repezi la vale, cu flori pastelate aşezate într-un covor imens, cu multe păsări cu trilul lor melodios…..cu aerul pur al dimineţilor. Şi dacă tot iubim natura din adâncul sufletului am zis de ce nu am aduce natura şi în casă?

Cu ajutorul experţilor de la Lipicios.ro am reuşit să fac din încăperile clasice un stil nou, deosebit, vesel, plin de culoare şi lumină, care imită foarte bine un colţ de natură. Un sticker pentru perete model peisaj în living, pentru dormitor unul cu fluturi în zbor iar camera celui mic are acum o nouă înfăţişare cu stickerele cu animăluţe.

Teamă mi-a fost  că nu voi reuşi să le amplasez. Dar iată că este la îndemână oricui să le poată monta. Sunt făcute dintr-un material rezistent,  marca Oracal – import din Germania. Acest model, ce face parte din gama 638, nu afectează în nici un fel vopseaua sau varul de pe pereți.

Ţinând cont de rapiditatea livrării (în maxim 48 ore de la plasarea comenzii), de varietatea stickerelor, găsindu-se în diferite forme şi dimensiuni, care să poată acoperi pretenţiile oricărui client, de amabilitatea reprezentanţilor, care te ajută să faci cea mai bună alegere, putem spune că  Lipicios.ro  este lider pe piaţa în comercializarea de stickere pentru pereţi, iar experienţa acumulată timp de 7 ani  oferă încredere şi profesionalism la cote înalte.

Dacă şi voi vă loviţi de acelaş lucru când vine vorba de cumpărături, să vă împotmoliţi din cauza finanţelor, abonaţi-vă la newsletter şi veţi fi la curent cu lista de promoţii.

Zilnic se afişează noi promoţii cu reduceri substanţiale, care te vor ajuta să poţi schimba aspectul casei cu un preţ rezonabil…..aşa că nu rataţi reducerile!
Fă-ţi din casa ta, cu ajutorul acestor decoraţiuni, un colţişor de relaxare, unde să vii cu drag după o zi stresantă şi obositoare de muncă.

Sursa foto: lipicios.ro,olx.ro

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Redecorează casa cu stickere

  1. Athos73 spune:

    O idee foarte buna! Si o solutie la indemana, o sa incerc si eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *