Puterea plantelor-tratează miraculos bolile

Astăzi, Moş Ion, o să povestească despre „Puterea Plantelor” de a face bine. Da….să auziţi bine ce zic. De când mă ştiu…..şi mă cam ştiu de vreo 80 de ani, am folosit întotdeauna plantele când aveam vreo problemă de sănătate.
 Ştiţi ce vă spune un om bătrân ca mine? De câte ori ne îmbolnăvim, cautam un tratament. Din dorinta noastra de a gasi o solutie începem să facem greșeli. Acceptăm treptat să consumăm orice medicament, fără a ne gîndi înainte. De cele mai multe ori soluția este chiar lînga noi. Mulți nu vor să țină cont și de aceste miracole, de „puterea plantelor” de tratare a bolilor. Rezultatele care se obțin în urma unui astfel de tratament sînt nemaipomenite.

Când eram eu aşa….mai tinerel, mergeam zi de zi şi adunam tot felul de plante, numai bune pentru „oblojirea” unor suferinţe. Acum însă  picioarele nu vor să mă mai ajute să urc dealul ca să mai adun o sunătoare, un lemn dulce, sau câte şi mai câte. Şi mă gândisem eu într-o zi…..oare ce e de făcut? Să merg la un masaj, să merg la băi, să folosesc  meloterapia? Nici nu ştiu ce o să mai fac. Dar tot gândul meu rămăsese la leacurile preparate din plante, care au dat rezultate foarte bune de-a lungul timpului.
Şi iată aşa am aflat eu, citind un ziar, de pe la un televizor, că ramura care se ocupă cu tratamentele naturiste se numeşte fitoterapie. Iată aşa am plecat spre oraş într-o zi de luni, să caut fitoterapia. Şi drept vă spun că am găsit-o.

  Numeroase produse fitoterapice şi-au dovedit pe deplin atât eficienţa cât şi longevitatea, având efecte terapeutice benefice şi unele chiar “miraculoase”, care au dus la salvarea a milioane de vieţi omeneşti.Şi ca să nu lungesc vorba, ştiţi voi, dragii moşului, că aceste
„produse Fares” 

mi-au tratat durerile de picioare? Nu aţi mai auzit de dureri de picioare…..sau cumva nu ştiţi de Fares?
Fares…..lider în tratamente fitoterapeutice, care spune aşa „Sănătate din inima Daciei”. Mie, om trecut de tinereţe , îmi place felul în care brandul Fares îşi prezintă sloganul: „învăţăm din tradiţie şi descoperim prin ştiinţă”. Plantele de la Fares ne oferă certitudinea că natura este mai aproape de noi, gata să ne vină în ajutor atunci când situaţia o cere. Şi pentru a vă induce şi mai multă încredere despre acest producător, ştiţi că  în anul 2013, Fares a ocupat locul 14 în Top 50 al celor mai iubite şi cunoscute branduri româneşti?

Da….foarte iubite. Aşa am prins drag şi eu de produsele Fares. După numai două săptămâni de capsule
Articulaţii sănătoase

 
am putut să merg drept, fără să mă mai cocoşez. Prin toate plantele din compoziţia sa, are un puternic efect antiinflamator, antialgic. Salicina din cretusca si salcie, este precursorul natural al aspirinei. Lemnul dulce acționează asupra durerilor și inflamației printr-un efect cortizon-like (similar cortizonului).
La aceasta se adaugă acțiunea diuretică a ienupărului și mesteacănului care favorizează eliminarea toxinelor și a acidului uric din organism. Creţuşca şi lemnul dulce din compoziţia acestui produs are proprietaţi antiulceroase şi protectoare gastrice, aşadar nu produce iritaţii gastrice.
Dacă vrei să scapi, dar sper să nu fie nevoie, de reumatism, de gută sau dureri articulare, nu ezita să asculţi sfatul lui Moş Ion, foloseşte Articulaţii sănătoase de la Fares. Dar atenţie la ce vă spun: nu se recomanda, acest produs, să fie folosit de către femei însărcinate, mame care alăptează sau copii sub12 ani.

Încet, dar sigur, şi-au făcut loc în casa mea, în locul leacurilor bătrâneşti, produsele Fares. De la extracte uleioase, tinctiuri, până la echinaceea şi ceaiuri antiinflamatoare, toate făcute pentru sănătatea noastră.
Acum, nu înainte de a pleca să îmi iau pilula Articulaţii sănătoase, aş dori să vă întreb, dacă îmi e cu putinţă. Ce brand de produse naturiste folosiţi? Ce părere aveţi despre produsele Fares? Credeţi în
„Puterea plantelor” de a vindeca boli?

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *