Prin QuickMobile,avem IPhone 6 și în România

Trăim în era digitală iar evoluţia tehnologică este o veste bună pentru noi consumatorii. Comunicarea nu mai are granite, astfel incat  putem împărtăşi impresii şi ne putem sfătui la tot pasul. Avem la dispoziţie, o gamă largă de telefoane mobile, care mai de care mai inteligente, făcând ca viaţa să pară, uneori, mai lipsită de griji.

Astăzi, citind prin rândurile unui prieten blogger, am aflat de provocarea lansata de Blogal Iniţiative. Să ne spunem părerea, de ce România, ar fi bine să fie în topul lansărilor internaţionale de Iphone 6.
Cred că aţi auzit cu toţii de lansarea pe piaţă, pe data de 19 septembrie, a noului iphone 6 şi iphone 6+. Acest eveniment a avut loc în California, iar aceste gadged-uri au fost precomandate în ţări ca SUA, Austria, Anglia, Italia etc. Nu am precizat şi ţărişoara noastră. Aici singura companie care a lansat Iphone 6, este
QuickMobile.ro
care este singurul distribuitor, cel puţin la acest moment, în România, a piesei de rezistenţă a portofoliului Apple, Iphone 6.

Prin această lansare, ne facem cunoscuţi, ca şi naţiune, nu numai prin faptele rele ci şi prin fapte bune. Ne-am făcut cunoscuţi prin sportivii olimpici, prin fotbalişti,prin peisajele pitoreşti şi mult dorite de intreg mapamondul, acum însă a sosit timpul să fim cunoscuţi şi prin dorinţa românilor de a fi în pas cu tehnologia. Să arătăm lumii întregi că românii…..”au cu ce”! Suntem o piaţă de desfacere foarte bună, suntem dornici de dezvoltare tehnologică şi economică,  într-un cuvânt….vrem să fim cunoscuţi şi să fim promovaţi pe întreg glob pământesc.
Şi de vrei să ştii de ce este aşa de râvnit acest smartphone. Atunci hai să îţi spun şi eu…..câteva despre el.

Ce ai zice de ecranul de 4,7 inci al iphone-ului 6 sau de cel de 5,5 al iphone 6+? Cred că de abia ai vrea să îl butonezi puţin. Prin aceste opţiuni, Apple a susţinut strategia „o mărime pentru toată lumea”.
Iphone 6 foloseşte ecranul cu panou IPS cu acoperire integrală sRGB şi este acoperit cu un strat protector din sticlă, cu margine curbată care acoperă integral partea frontală.
 În afară de acest ecran foarte mulţumitor, mai este şi camera foto, care foloseşte un senzor nou cu rezoluţia tot de 8 MP, promiţând sensibilitate mai bună şi focalizare rapidă prin detecţia de fază.
Cu o memorie începând de la 16 gb şi ajungând până la 128 gb, poţi stoca tot ce doreşti în telefon.
 iPhone 6 va veni cu noul iOS 8. Vom putea adăuga la orice mesaj şi înregistrări audio, clipuri video şi detalii privind locaţia, într-un mod asemănător celui  permis de aplicaţia WhatsApp. Navigarea pe internet se va desfăşura mult mai uşor, deoarece are un procesor nou, ce include cipul Apple A 8. Acesta aduce în plus un senzor de presiune pentru măsurarea elevaţiei şi o sensibilitate superioară.

De abia aştept să pot să mi-l cumpăr, chiar dacă preţul este cam mare pentru unii dintre noi. Dar am o propunere şi pentru voi cititorii. Intraţi pe blogul lui
Cristian Birta

faceţi un comentariu la articolul acesta iar noul iPhone 6 poate fi al vostru.

Voi ce credeţi, are vreo importanţă să ajungă iPhone 6 şi în România?

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *