Noutăți în menținerea sănătății

Zi de zi putem viziona ştiri despre trendul feminin în materie de modă, trendul maşinilor de lux, şi acestea pot continua. Singurul lucru care nu se discută este, dacă putem să îl numim aşa, este trendul în sănătate.
Da, eu zic că se poate numi trend în sănătate. Ce noutăţi se mai „poartă” în menţinerea sănătăţii, ce consumăm ca să nu afecteze sănătatea, cât sport facem,  dar nu s-a vorbit niciodată, sau foarte puţin, despre…..cum am putea menţine o sănătate imaculată cu un aer curat.

În secolul 21, a ajuns că aerul să creeze probleme întregii omeniri. Atmosfera este „bombardată” zilnic cu gaze toxice, de la marile companii industriale, gaze de eşapament de la maşini, şi lista este foarte cuprinzătoare. Acest lucru îl ştim cu toţii, dar de umiditatea excesivă sau de cea prea scăzută a aerului ştim că poate face ca starea noastră de sănătate să fie deteriorată?

Aerul cu o umiditate crescută (peste 50%) poate sa ne provoace o mulţime de efecte negative. Microorganismele se dezvoltă şi trăiesc în condiţii umede, ele ajutând la provocarea alergiilor şi condiţiilor astmatice.
Dar specialiştii spun că şi aerul prea uscat (sub 30%) este la fel de rău pentru sănătate. Iarna este perioada cel mai des întâlnită în care se întâlnesc efectele aerului uscat (respiraţia greoaie, buze uscate, mâncărimi ale pielii, etc). În anotimpul rece mai poate dăuna sănătăţii şi variaţiile de temperatură. Afară este aer rece şi uscat, venim în casă unde aerul este umed, sau excesiv de umed. Studiile precizează că, chiar şi respiraţia omului produce umiditate, ca să nu mai zicem de centrală, cuptoare sau alte aparate electrocasnice.

Acum că tot am vorbit de efectele aerului uscat sau prea umed, să vedem şi care sunt noutăţile în acest domeniu, şi care pot sprijini lupta pentru menţinerea sănătăţii.
Sunt nenumarate soluţiile  pentru a  putea să ne păstrăm un nivel sănătos de umiditate și pentru a ne ajuta să scăpăm de umezeală. Sunt o multime de dezumidificatoare şi umidificatoare, fiecare cu avantajele lor.

În ajutorul nostru, vine şi www.alecoair.ro un expert în distribuirea dezumificatoarelor şi umidificatoarelor ale celor mai importante mărci în tratarea aerului ( TROTEC Germania , FRAL Italia si ARGO Italia), atât pentru uz casnic cât şi pentru cel industrial. Încă din 2006, de când sunt pe piaţa din România, au venit în sprijinul nostru cu soluţii şi aparate de ultima generaţie, pentru menţinerea umidităţii în parametrii normali.

 Cu un dezumificator casnic din gama comercializată de Alecoair.ro, poţi să respiri un aer normal din punct de vedere al umidităţii.
 Folosind un  dezumidificator, mucegaiul şi igrasia din casă vor fi doar nişte triste amintiri, iar in lunile calduroase de vara este solutia perfecta pentru un ambient  plăcut în interior.

Dar cum ştii dacă aerul este prea umed sau prea uscat?
Este foarte simplu la momentul actual, deoarece Alecoair.ro  ne pune la dispoziţie şi mijloace pentru măsurarea umidităţii, temperaturii, sunetului, gazelor toxice.

Montezi un termohigrometru şi poţi vedea tot timpul temperatura şi umiditatea. Cu un design modern poate fi montat oriunde în cameră, căci este uşor de citit, având un display destul de generos. Afişează ora şi data, deci vei şti exact variaţiile de temperatură şi umiditate, iar dacă nu eşti atent la aceste date, vei fi anunţat prin alarma cu care este dotat.

Nu vă rămâne  decât să „intraţi în pas cu moda”, să acceptaţi un nou trend în menţinerea sănătăţii. Aerul curat stă la baza unui stil de viaţă sănătos şi plin de clipe frumoase.
Alege Alecoair pentru familia ta!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Noutăți în menținerea sănătății

  1. Maria Calin spune:

    Eu am nevoie de tot ce ai spus tu. Va veni si vremea lor. Acum nu prea am timp…marunt. Succes!

  2. Athos73 spune:

    Da…tot vorbim de sport si alimentatie cand vine vorba de sanatate, iar aerul pe care-l respiram conteaza pentru noi doar asa, ca un capriciu. Foarte interesant articolul tau, da de gandit, iar solutia celor de la Alecoair mi se pare super! Multumesc, Nicu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *