Fortific sănătatea cu laptele instant de soia de la Vegis.ro

 Se poate vorbi în zilele noastre, despre posibilitatea şi importanţa folosirii unei game întregi de produse naturale pentru sănătate. Acestea previn apariţia unor afecţiuni acute sau cronice, şi au ca scop ameliorarea şi combaterea degradării stării generale de sănătate.
Avalanşa de alimente cu adaosuri toxice, precum şi stresul cotidian, au început să îmi creeze destul de multe situaţii neplăcute.  Nervozitate, de nu se mai poate înţelege nimeni cu mine, somnul era doar o închipuire, dacă dormeam trei ore pe noapte era o minune, pofta de mâncare…..dar ce poftă…..ce mâncare…..mâncau bucatele din mine. Astăzi aşa, mâine aşa, până când am zis că trebuie să schimb ceva.  Să vreau să îmi lungesc viaţa, să redevin ce am fost, un om cu chef de viaţă, optimist….sănătos. Nu ştiu cât de mult am stârnit curiozitatea din voi, dar eu pot să spun că am descoperit un miracol pentru o viaţă sănătoasă.

Cu aceste „produse naturiste”  mi-am recăpătat sănătatea.
Am eliminat tot ce se poate considera toxic şi am adăugat din multitudinea de produse din oferta Vegis.ro, cerealele, savurate, dacă pot să spun aşa, la micul dejun, pentru a dărui organismului vitamine şi energie. Fulgii de ovăz, porumb, secară cuprinşi cu o cană cu   lapte praf instant din soia integrala 

au la bază toate vitaminele, fibrele şi oligoelementele de care am nevoie întreaga zi. Ca și continut, soia are la fel de multe proteine ca și carnea, și de aceeasi calitate. Conține, de asemenea, fier și complexul de vitamine B, este o sursă bogată în fibre, aşa că am renunţat la carne şi  consum soia. Soia, fulgii de cereale şi în general toate produsele naturale, sunt, incontestabil, alimente sănătoase, care ar trebui să facă parte din dieta oricarei persoane. Pe lângă soia şi cereale, mi-am adăugat în alimentaţia zilnică, făina integrală. O bogată sursă de vitamine B. O pâine făcută acasă, fără aditivi de creştere, este un remediu excelent pentru sănătate.

Şi acum vine şi întrebarea…..
De ce de pe Vegis.ro şi nu din alt magazin? O să spuneţi că sunt nenumărate oferte in online-ul românesc, care să poată acoperi orice preferinţă.
Iată că aici este „cusurul”.
Vegis.ro acoperă preferinţele tuturor cumpărătorilor, o gamă variată de produse 100% naturale, acordă seriozitate tuturor clienţilor, este făcut din dragoste pentru oameni şi din dorinţa de a veni în întâmpinarea noastră, cu un magazin online cu profil naturist.
Pentru mine a fost foarte simplu să mă reîntorc spre o viaţă sănătoasă, deoarece am descoperit  ghidul perfect, cu sfaturi, articole, rețete și toate ingredientele necesare unui stil de viata uimitor!

Aş mai vrea, dacă îmi permiteţi, din dorinţa de a-mi arăta mulţumirea faţă de serviciile oferite, să punctez serviciul de transport rapid la un preţ foarte mic faţă de alte magazine de profil. Doar cu 9,99 lei, poţi să ai acasă în 24 de ore, produsele comandate. Eu unul am rămas fără cuvinte…..comandasem câteva doze de lapte de soia, şi a doua zi eram deja căutat de curier, comanda ajunsese. Acum vin şi cu punctul forte, neluând în calcul şi calitatea, multitudinea de promoţii, pachete 1+1 gratis şi concursuri pentru toţi clienţii.

Şi pentru că mai este doar o lună până la „vinerea neagră”, când promoţiile vor împânzi toate magazinele
  “Aboneaza-te la Newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday!”
Vino şi tu, oricine vei fi, dacă iubeşti natura, produsele naturale şi sănătatea, alături de echipa Vegis.ro şi sigur vei rămâne fidel, unui stil de viaţă sănătos.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *