Cosmetice naturale Marillys

  Natura are o putere uimitoare asupra noastra, deoarece suntem parte din ea.

Noi, oamenii, am fost creaţi în concordanţă cu natura. De-a lungul timpului, datorită dezvoltării, s-a îndepărtat mult de creaţia naturii. Alimentaţia s-a îndepărtat mult  de cea naturală, aer poluat, apă poluată, şi nu în ultimul rând, chiar şi produsele de îngrijire personală au fost „chimicalizate”. Dar cu timpul, văzând că efectele acestor adaosuri chimice sunt devastatoare, mulţi dintre consumatori au dorit să se întoarcă spre natură, spre stilul de viaţă pentru care a fost creat. Încercăm, şi cu timpul vom şi reuşi, să avem o alimentaţie bio, să bem o apă fără nitraţi, să respirăm un aer curat, să îngrijim pielea doar cu produse cosmetice naturale.

 De alimente nu voi vorbi, nici de apă sau aer, vă voi propune să vorbim de un brand lansat pe piaţa din România de 5 ani, care ne pune la dispoziţie o gamă variată de

produse cosmetice

care au la bază ingrediente 100% naturale, ajutându-ne să trăim mai sănătos, mai natural şi să ne menţinem mai mult frumuseţea.
Marillys

s-a născut din dorinţa de a face produse homemade, în care să pui câte puţin din sufletul tău şi să dăruieşti celorlalţi, primind înapoi aprecieri pentru calitatea lucrului bine făcut.
Adriana….sau Marillys, a încorporat în aceste produse, extracte din plante,crescute în mediul lor natural. Aceste cosmetice îți asigură o piele sănătoasă și luminoasă.

Produsele sunt întro formă atrăgătoare, cu un ambalaj care concurează cu succes brandurile cunoscute. Știm cu toţii că primul aspect de care suntem atraşi, când cumpărăm un produs cosmetic, este ambalajul, modul de prezentare, şi bine-nţeles detaliile despre acel produs. Ingredientele folosite, modul de păstrare, modul de utilizare şi rezultatele în urma folosirii acestora. Iată că Marillys, reuşeşte, prin aceste produse, să acopere toate aceste preferinţe.
Dacă tot nu am putut fi convingător, pentru voi cititorii, eu zic să răsfoiţi articolele din blogul Marillys, unde veţi putea descoperi beneficiile tuturor plantelor şi modul în care au fost combinate, făcând un produs deosebit pentru fiecare tip de piele.

De multe ori, când avem un aniversat sau o zi specială de sărbătorit, ne gândim şi la un cadou. Dacă chiar nu ştii, şi te gândeşti foarte mult la sănătatea celui căruia vrei să îi faci o bucurie, vezi lista de
cadouri

 
 şi vei găsi cu siguranţă, ceva, care să ofere sănătate, frumuseţe şi…… un nou brand descoperit.

Aşadar, nu ezitaţi să folosiţi aceste „miracole” ale sănătăţii, deoarece, întoarcerea spre natura și binefacerile ei reprezintă cea mai înțeleaptă cale pentru o viață sănătoasă.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *