Am ales un parchet cu viață lungă

Vi s-a întâmplat vreodată, să îţi amenajezi singur casa, să cumperi un parchet pentru că l-ai văzut că mostră în magazin, dar după ce îl pui acasă să ajungi să nu fii mulţumit de rezultatul final?
Iată că mie da. Am vrut să fiu un meşter iscusit, să fac din locuinţa mea un loc cu un design nobil si rafinat, unde să nu îţi pară rău că ai intrat. Dar se pare că nu prea am reuşit.
M-am orientat, întotdeauna, spre lucruri de calitate, cu rezistenţă îndelungată, care să aibă un design plăcut ochiului, şi să se îmbine armonios cu întreaga încăpere. Cred că nu a trecut mai mult de un an, de când întreaga locuinţă am renovat-o, zugrăvit, tâmplărie şi parchet.

Când spun parchet parcă îmi vine să plâng. Să regret de munca depusă, de banii cheltuiţi şi de timpul pierdut. Cumpărasem de la un magazin de profil, la o promoţie foarte bună, parchet. La prima vedere nu aveai ce să reproşezi. Acum ştiu că în prezentările din unele magazine materialele nu sunt chiar aşa cum par a fi prezentate. Montatul nu a fost o problemă, am mai făcut acest lucru, instrucţiunile de montare(folosirea de adeziv adecvat, suprafaţa să fie plană, să nu forţezi rosturile, etc), dar se pare că în zadar toate aceste instrucţiuni. După 3 luni, deja au început problemele. Prin unele locuri a început să scârţâie, s-a distanţat în locurile unde se îmbină, unde a fost aşezat patul s-a crăpat, o mulţime de inconveniente.

Acum……ce să spun, de unde să ştiu eu că pe www.parchetpeviata.ro
poţi să alegi parchetul de care ai nevoie, dar mai ales, să fie la fel cum este şi prezentat….. un „parchet pe viaţă”.

Eu unul, am vrut un  parchet de nuc masiv lăcuit.

De ce masiv şi nu alt fel? Păi că parchetul din lemn masiv este rezistent la uzură şi variaţii de temperatură, astfel nu se va crăpa la greutate şi nu îşi va schimba aspectul, culoarea fiindu-i dată şi de esenţa lemnului din care este făcut.
 Parchetul din lemn masiv îmi creează o atmosferă caldă, intimă şi se integrează în orice stil de amenajare,  de la modern la antic, de la exotic la rustic, dând o imagine elegantă oricărui tip de locuinţă. Iarăşi un lucru care este de apreciat este că nu retine praful și mucegaiul, astfel că este foarte ușor de curățat.
În plus, dacă ar fi să mai plusăm pe calitate,  este că datorită conductivitaţii termice scăzute,  parchetul masiv ajută la o menţinere constantă a temperaturii ambientale, astfel că pardoseala din lemn este caldă iarna şi racoritoare vara. Un alt avantaj funcţional, de care am fost impresionat, este că dacă alegi metoda de asamblare prin lipire se poate obţine valori mari ale coeficientului de izolare acustic.

O să spuneţi de ce parchet din lemn de nuc şi nu altfel? Ştiţi că nucul este un lemn nobil,care dă notă de superioritate. Îl poţi găsi într-o varietate mare de nuanţe, ciocolatii sau castanii, putând cu uşurinţă să  alegi culoarea potrivită căminului tău.
 
De ce de la Parchetpeviaţă.ro?
Parchetpeviata.ro a ramas fidel viziunii de la inceput de a folosi numai produse ecologice si de calitate, din lemn 100%  pentru că oferă numai produse de calitate, iar serviciile sunt la cele mai înalte standarde.  Poţi alege dintr-o gamă largă de produse de la cei mai cunoscuţi producători europeni, şi sigur nu vei da greş, deoarece pe site sunt afişate imagini cu diverse tipuri de parchet, la o rezoluţie care să nu te pună în încurcătură. Iar dacă vrei, poţi cere o ofertă completă cu preţurile, tipurile de parchet şi descrierea  detaliată.

Nu te descurci singur cu montatul? 
Parchetpeviaţă.ro asigură şi montajul cu o echipă de profesionişti certificaţi de compania Bona, un expert în materie de instalare, întreţinere şi renovare a parchetului. Pentru că sunt cei mai buni în materie de instalare, oferă garanţie timp de 5 ani, iar o dată pe an oferă şi întreţinerea parchetului cu produse de cea mai bună calitate.

Dacă nu v-am convins de ce vreau eu un parchet pe viaţă, această afirmaţie sigur vă va convinge de calitatea serviciilor….
Pentru că îşi respectă posibilii clienţi oferă consultanţă gratuită în alegerea tipului de parchet în concordanţă cu specificul camerei. Argumente pozitive sunt, aşa că nu îmi rămâne decât să plasez comanda, mai ales că şi transportul este gratuit.
Viaţa oferă de-a lungul ei nenumărate experienţe. Din greşeli învăţăm, precum am învăţat şi eu. Caută pe cei mai buni şi îi vei descoperi. Mai doresc un lucru…..să am o viaţă nelimitată, precum a parchetului masiv de nuc.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *