Precizie și eleganță cu ceasul Casio

Eram pe la vârsta de 12 ani când vroiam să am şi eu un ceas. Şi nu unul oarecare, ci unul japonez, fabricat în Tokio. Era de ajuns ca să-mi dau seama că îmi doream unul dintre cele mai bune produse de pe piaţă. Era o marcă de renume încă de pe vremea aceea, o marcă apărută în 1946. În industria mecanicii fine, să rezişti câteva zeci de ani în top însemna ceva şi atunci, ca şi astăzi.
Aceste lucruri le spun, despre renumita colecţie de ceasuri  „Casio”.

Ceasurile Casio sunt fabricate sub sloganul creativitate şi utilitate. Ele au diverse funcţii, multe dintre ele sunt din acelea pe care alte mărci nu le au.
Nu am putut să am, când eram în perioada adolescenţei, aşa că o să mă străduiesc să îmi fac placerea acum. Mai este un proverb cu mult adevăr „mai bine mai târziu decât niciodată”.

Am găsit şi pe piaţa din România, într-o varietate de modele, de damă sau bărbăteşti, cu design sport sau clasic, modern sau elegant, în culori preferate mie şi cu funcţii diverse, cu preţuri care să poată satisface orice client.
După ce am răsfoit catalogul cu produse, am luat o hotărâre. Ceasul
Casio Edifice EFR-535D-1A9VUEF

este pe gustul meu. Inovativ, poate fi folosit oriunde, oricând. Arată cu exactitate ora, are funcţionalitate variată ceea ce îmi oferă  oportunitatea de a afla nu doar ora, ci şi numeroase alte informații. Are funcţie cronometru pentru sportivi, poate fi folosit în condiţii variate de presiune atmosferică, de exemplu de către alpinişti, se poate folosi sub apă(rezistă până la 10atm), rezistă la ploaie , precum şi în orice fel de condiţii de temperatură, umiditate şi presiune atmosferica.

Am aflat, tot din magazinul www.cautceas.ro, că ceasurile Casio rezistă la șocuri, arată date altimetrice, iar unele ceasuri au termometru și barometru inclus. La modele pentru copii şi tineri ecranul arată fazele lunii sau afișează informaţii despre flux şi reflux în orice zonă de ţărm oceanic.
Lucrul care ma impresionat foarte mult pe Cautceas.ro, este că dacă cumperi un ceas Casio vei primi şi un manual de utilizare, pe lângă certificatul de garanţie. Nu am mai întâlnit acest lucru. Este un lucru foarte util, uşurând astfel situaţia în care trebuie să setezi ceasul.

În curând vin sărbătorile de iarnă, şi un ceas deosebit poate fi un cadou potrivit pentru o persoană dragă. Dar şi în orice altă ocazie un ceas Casio este o alegere foarte bună. Chiar mă gândisem să îi cumpăr şi iubitei mele un ceas, care cu siguranţă va face sărbătorile mult mai fericite.

Aşa că dacă doriţi un cadou special, mergeţi pe www.cautceas.ro, unde veţi găsi orice marcă de ceas.  Toate sunt produse originale, însoţite de documentaţia necesară. Dacă nu îţi place sau este în necorcordanţă cu produsul ales, poţi returna produsul în termen de 15 zile. Acesta este un atu, care dă dovadă de încredere şi respect faţă de cumpărător. Pe lângă toate acestea, transportul este gratuit în luna septembrie.

O să mai zăbovesc un timp, răsfoind prin paginile site-ului, căci cine ştie, poate o sa mai cumpăr un cadou şi pentru alt membru drag din familie, pentru că unele cadouri le fac odată în viaţă, şi ceea ce ofer sau port, mă reprezintă, până la urmă, pe mine însumi.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Precizie și eleganță cu ceasul Casio

  1. Mihaela Pascu spune:

    Și mie mi-ar place să primesc cadou unul dintre aceste ceasuri,sunt foarte elegante.

  2. stefania jiga spune:

    Dragul meu,abia aștept să vină sărbătorile să-mi primesc ceasul promis.Cu siguranță pe urmă nu voi mai întârzia la întâlnire,nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *