Ce beneficii îmi poate oferi o tabletă

Sunt multe „guri rele”, care spun că „la ce sunt bune tabletele când sunt la îndemână smart-urile”. Eu însă sunt de părere că fără de aceste gadgeturi nu aş putea să mai continui să citesc, să comunic cu cei dragi mie sau să mai scriu un articol despre peripeţiile mele din viaţă.

Nu sunt un „atotştiutor” în ale tehnologiei, şi nici în ale tabletelor, dar am auzit lucruri bune şi utile despre aceste minunăţii. Am ascultat sfaturile unui prieten şi am achiziţionat de pe un site de profil
  tableta Samsung

Da, o tabletă am dorit, şi îmi este foarte utilă. Dar să vă spun cum mă ajută în viaţa de zi cu zi şi de ce aş sfătui pe oricine să îşi achiziţioneze una.

Primul lucru pe care îmi place să îl fac zi de zi, este să savurez o porţie dintr-o carte electronică, să lecturez în linişte, sub nucul din grădină, o pagină, două dintr-un roman de dragoste. Şi ce poate fi mai uşor decât să împărtăşeşti acest lucru şi cu prietenii tăi de pe o tabletă?
O să spuneţi că de ce nu de pe un smartfone? Ei…..uite aici e chichiţa. Este prea mic display-ul pentru a putea distinge vreo literă. Dar ce spui de o

  tableta cu ecran de 10 inci     ?

Pe aşa display nu mai pare scrisul o movilă de neghină, iar pozele nu le mai văd deformate.

Şi  cum v-am mai spus, am un blog unde postez articole despre lucrurile de care mă „lovesc” zi de zi. Când am o informaţie care poate fi utilă cititorilor de pe blog, repede deschid tableta, „îmi ascut condeiul”  şi las inspiraţia să curgă în taste.

De-a lungul timpului m-am perfecţionat în călătoriile pe munte. Când am ocazia, si încerc să fie cât mai des, fac bagajele şi plec pentru o zi două şi bat cărările din munţi. Din bagaj bine-nţeles că nu lipseşte tableta. Este uşoară, are autonomie lungă a bateriei şi unde mai pui că are şi o camera foto cu care pot imortaliza exact zona în care sunt…..Performanţă  la îndemâna oricui!  Să pot afişa pe site-urile de socializare, lucrurile pe care le-am experimentat în inima munţilor. Având o tabletă 4 g, pot comunica prin camera ce este amplasată în faţă, pot împărtăşi cu verii mei din Franţa, şi cu toţi ceilalţi cunoscuţi, lucruri inedite. Fiind o tabletă 4g, pot să văd în vârf de munte o ştire despre starea vremii sau de ce nu….un film documentar.

Dacă la plecarea pe munte, nu aş avea tableta, inboxul ar da pe dinafară, de e-mail-uri. Sunt abonat la newslettere pentru a fi informat cu tot ce ţine de plante medicinale, de mondenităţi, chiar şi  de puţină politică. Chiar şi aşa tot se adună zilnic cca 100 de e-mail-uri. Ce s-ar întâmpla dacă nu aş avea tableta, ca să pot şterge din ele, câteva zile? Ce ar zice prietenii sau familia dacă nu aş putea răspunde la e-mailurile lor?. Cu conectivitatea 4 g de pe o tabletă ai internet oriunde, de mergi în parc, de mergi la cumpărături, în vacanţă,…..sau pe vârf de munte, „mobilitate” maximă. Într-un cuvânt confort 5 stele. Îţi poţi rezolva treburile simplu şi rapid, fără prea multă „bătaie de cap „, cu o tabletă.

Chiar dacă am cumpărat o tabletă pentru a scrie articole pe blog, pentru conexiune permanentă la internet, pentru a citi o carte electronică, pentru a împărtăşi cu prietenii lucruri noi, sau de ce nu să măi fac un joc puzzle, am multe motive, care mă pot convinge oricând să îmi achiziţionez din nou altă tabletă.

Sursa foto:
morisca.ro
caplimpede.ro
google.ro

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ce beneficii îmi poate oferi o tabletă

  1. stefania jiga spune:

    Și pentru mine e foarte utilă tableta,se deschide mai repede decât calculatorul și e mult mai practică.Dacă aș putea mi-aș lua una și mai performantă,de examplu una Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *