Am dat o șansă în plus vieții cu produsele Dacia Plant

După aproape 12 ani de luptă cu boala, pot spune că am convingerea că drumul spre sănătate este unul unic: natura. Nu am povestit niciodată despre starea mea de sănătate, deoarece am considerat căci sunt alte persoane cu probleme mult mai grave decât ale mele. Dar acum am considerat că ar fi bine să vă dezvălui micile mele secrete de supravieţuire. Nu sunt un specialist în ale scrierii sau in ale altor îndeletniciri, dar am iubit natura şi am respectat-o cu toată puterea fiinţei mele. Şi iată că atunci când am avut nevoie mai mult m-a ajutat. Se ştie proverbul că „prietenul nu te lasă la greu”.

Acum 12 ani, început de care nu vreau sa îmi aduc aminte, am fost descoperit cu insuficienţă renală. O  boală deosebit de complicată, precum sunt majoritatea bolilor. A fost destul de greu, şi încă mai este. Starea mea era destul de precară. Oboseam, eram anemic, hemoglobină foarte mică, hipertensiune cu valori exagerate….şi alte, alte probleme. Un an de zile am tot „tărăgănat-o aşa, dar a urmat o perioadă de informare. Să stiu despre această suferinţă, să văd ce efecte poate avea în timp, ce tratamente sunt, şi nu în cele din urmă ce

„produse naturiste” 

pot asocia, astfel încât să pot vieţui fără mari probleme.

Era într-o zi de duminică, îmi aduc bine aminte, iar la o emisiune tv se prezentau

  „produse Dacia Plant”

Un producător de suplimente naturale, cu renume pe piaţa românească, care de-a lungul timpului a creat o gamă variată de produse 100% naturale (comprimate, tincturi, gemoderivate, ceaiuri, siropuri şi pulberi), pentru multiple afecţiuni. De 11 ani realizează produse care au la bază rețete originale şi materie de calitate . De aceea sunt considerate, pe bună dreptate, cele mai sigure şi eficiente produse de pe piaţa românească.

Produsul care m-a ajutat în situaţia mea este
Coenzima q 10 forte 

 asociat cu ceaiul de păducel şi spirulina cu cătină. Coenzima q 10 este produsă în organismul nostru şi este cel mai valoros antioxidant. După vârsta de 30 de ani însă puterea organismului de a o produce incetineşte, aşa că trebuie adăugată din alte surse.Statisticile spun că dacă coenzima q 10 ajunge la un nivel de 75% apare suferinţa, iar dacă ajunge la valoarea de 50%  organele interne îşi încetează activitatea.
 Să nu credeţi că le-am luat la voia întâmplării. Am consultat un medic specialist fitoterapeutic. Mi-a indicat o schemă de tratament cu produsele de mai sus, iar pe lângă acestea şi un regim de viaţă şi alimentar cât mai corect posibil.

Atunci, acum cca 10 ani, era foarte dificil de găsit suplimente naturale, mai ales că locuiesc într-o zona periferică unde nu este farmacie de tip Plafar. Nu demult, am descoperit tot căutând pe internet lucruri despre natură şi despre produse naturale.
 Am selectat şi judeţul Bacău. Rezultatul…..Puterea plantelor.ro

La început crezusem că este un site despre detalii privind puterea plantelor de a vindeca boli. Dar era un site cu produse din plante.

 „Magazinul potrivit la locul potrivit”. Am citit, am descoperit produse noi, promoţii, şi am început să adaug în coș. M-a bucurat faptul că am găsit şi coenzima q 10 forte, pe care o folosesc de mult timp, şi pe care o cumpăram în fiecare lună când aveam drum în oraşul reşedinţă de judeţ. Ce m-a impresionat şi mai mult a fost…..preţul. Deşi am umplut coşul virtual, am plătit un preţ mic, unul pentru toate buzunarele.

De când am aflat despre acest magazin, am putut să urmez tratamentul prescris exact cum am primit indicaţii, şi după o perioadă au început să apară şi rezultatele. Şi iată că  după o luptă strânsă, cu boala, am ajuns la momentul actual să am o tensiune normală, fără oscilaţii, să scap de anemie, să am energie pe tot cuprinsul zilei. Coenzima q 10 şi spirulina funcţionează şi ca un energizant natural.Îmi dăruieşte atâta energie, incât ma prinde dimineața lucrând origami sau scriind un articol pe blog.

 Un vechi proverb spune că, „este mult mai uşor să previi, decât să vindeci”, aşa că de sunteţi sau nu bolnavi e bine să vă folositi de aceste produse. Mai ales că aveţi la îndemână magazinul www.putereaplantelor.ro foarte aprovizionat, cu preţuri pentru orice buzunar şi pentru orice afecţiune. Iar pentru că toamna a sosit, şi imunitatea trebuie întărită pentru a putea lupta cu gerurile iernii, şi să fim feriţi de răceală, Dacia Plant ne oferă o multitudine de produse pentru imunitate,, pentru vitaminizarea corpului sau pentru o stare de sănătate foarte bună.

Sursă foto
daciaplant.ro
arhivă personală-pliant

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *