Altfel de cadouri pentru cei dragi

 De câte ori nu aţi fost puşi în situaţia de a avea un aniversat în familie sau onomastica unui prieten, si să nu ştiţi ce cadou să îi luaţi. Sau chiar să nu găsiţi întotdeauna ce cumpăraţi?
Şi precum aceste zile trebuie să fie cât mai speciale, cu surprize şi multe lucruri frumoase, încercăm întotdeauna să fim cât mai inspiraţi şi cât mai spontani în alegerea cadoului. Să facem o surpriză deosebită celui aniversat.  De multe ori oamenii sunt „plictisiti” de cadourile obişnuite, de aceea e bine să înveselim atmosfera cu cadouri altfel.

Timpul trece…..ca vântul, si mai sunt doar trei luni până la sărbătorile de iarnă. O să spuneţi că sunt cam grăbit, dar întotdeauna mă gândesc din timp la sentimentul de care suntem cuprinşi cu toţii în acele zile. Bucuriile vin din suflet…..dar nu numai din suflet. Un mic cadou poate stârni un zâmbet, poate face lumină în casa unui prieten, bucură copiii cu un dar surpriză.
Inspiraţia nu m-a „lovit” totdeauna la timp chiar dacă s-a mai întâmplat, şi mă tot întreb „ce cadouri o să cumpăr pentru cei dragi”?
 O să vină momentul când o să fac tururi frenetice prin magazine, cercetări insistente ale memoriei în căutarea vreunei idei originale, sentimentul „oare ce am luat anul trecut?

Recunosc, pentru mine e o relaxare să cumpăr cadouri pentru sărbători, să-mi folosesc imaginaţia în căutarea darurilor potrivite. Şi ador atmosfera aia când ninge, când sunt aprinse luminiţele, chiar dacă e frig şi lumea e mai grăbită ca niciodată. Ce mă cam nelinişteşte este că poate prietenilor mei n-o să le placă ce le-am luat. Iar de multe ori nici nu prea pot să aflu, că, deh, „calul de dar nu se caută-n dinţi”. Deci cum facem să luăm cadouri potrivite şi, eventual, să nu cheltuim o avere?

Eu am găsit soluţia pe site-ul  www.cadourialtfel.ro.  Un boutique online, unde poţi să găseşti, la preţuri mici, cadouri diferite, altfel, decât banalele cadouri pe care le dăruim an de an. Cu o gamă largă de produse, selectate pe categorii, care pot face  fericit orice primitor.

 O să fac o surpriză, deloc costisitoare, fratelui meu. Este un împătimit al muntelui, şi de multe ori îmi povesteşte că se rătăceşte şi cu greu poate să găsească drumul spre casă. Cred că din categoria   cadouri bărbaţi   o să îi cumpăr o  busolă broască ţestoasă 

 care va fi un cadou util şi totodată si plăcut. O broască ţestoasă, cu elemente gravate manual, iar înăuntru o busolă, care să îi fie utilă în plimbările pe munte.  Frate….. frate dar ce surpriză să îi fac iubitei mele? Vreau să fie ceva ce nu a mai fost. Cred că o casetă de bijuterii 

o să fie „lucrul potrivit la locul potrivit”. Motivul nu îl mai zic aici, femeile il ştiu deja.

Stau şi scotocesc prin inspiraţia mea, şi mă întreb……”oare prietenului meu cel mai bun, ce să îi iau de Crăciun?”. Nu demult s-a casătorit, şi drept „răsplată” de la socri, a primit o casă nouă. Şi mă gândeam eu, mai rar…..dar mai şi gândesc, să îi fac un   cadou de casă nouă.
 
Şi ştiţi la ce m-am gândit? Prietenul meu are un obicei, mai puţin bun. Mereu când intră pe uşă, o izbeşte cât de tare poate. Deja a început să cadă zugrăveala de pe pereţi. Că de…..şi zugrăveala asta, nu poate să stea pe pereţi…Cred că un  opritor de uşă elefant 

i s-ar potrivi de minune. Astfel uşa va sta deschisă, un cadou hazliu şi în acelaşi timp şi util.

Deocamdată o să mă opresc aici. Când vezi atâtea produse, care mai de care mai interesante, potrivite pentru toţi cei dragi, îţi vine să le cumperi pe toate. Demult căutam un boutique online care să poată face fericit orice membru al familiei, prieten sau orice copil. Mi-a rămas gândul la un  ceainic cu infuzor.

Mama este o adeptă a băutului de ceai, şi ar fi foarte fericită de acest cadou. Dar v-am spus…..încă nu sunt hotărât. Aştept şi părerile voastre, că poate îmi va îmbunătăţi îmaginaţia.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Altfel de cadouri pentru cei dragi

  1. Intr-adevar, bucuriile mici vin din suflet :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *