Silverzone,rețeta pentru un aspect de invidiat

Bijuteriile….un accesoriu nelipsit din vestimentaţia oricărei femei. Ştiu, o să spuneţi că ştiţi acest lucru. Aşa am zis şi eu. Dar iată că noi bărbaţii mai omitem, câteodată, că trebuie reînnoită colecţia de bijuterii ale soţiei sau ale prietenei.
Bijuteriile, amicele de nădejde ale oricărei femei, cele care le fac să fie mai frumoase, mai elegante, strălucitoare şi rafinate.

Dar iată că veni şi vacanţa, iar pe data de 20 august ne îmbarcăm spre litoral. Zece zile de vacanţă de vis pe splendidul litoral românesc. Toate lucrurile au fost puse la punct, până în cele mai mici detalii. Un singur lucru am omis în al lua în considerare…..bijuteriile soţiei. Mai sunt câteva zile şi vedeam zilnic, tristeţe pe chipul lui Stef(soţia mea). După un „interogatoriu” scurt, am aflat cauza tristeţii. Bijuteriile….acestea îmi afecta fericirea.
Şi cum trăim în era internetului, căutăm rezolvarea eficient. Dar încep  să înţeleg că deja ea era pregătită.

De pe site-ul „Silverzone.ro” dorea să îi cumpăr câteva bijuterii.

 Nici nu vă închipuiţi cât de vastă este oferta. Unde mai pui că şi transportul este gratuit. Poţi vedea încă din prima pagină, o aşezare pe categorii de bijuterii, într-un mod foarte plăcut.
O să spuneţi că preţurile sunt motivele care vă fac să renunţaţi câteodată la bijuterii. Dar iată că a sosit şi rezolvarea acestei probleme. Pe Silverzone.ro găsesti ce îţi doreşti. Vrei o pereche de cercei din argint placaţi cu aur?

  Aici
 le poţi descoperi. Doreşti un cadou pentru prietena ta sau pentru soţia ta iubitoare…...SilverZone este salvarea ta. Vin sărbătorile de iarnă şi un inel în noaptea de revelion poate face trecerea peste an şi mai inedită, sau vrei un cadou pentru un copilaş, toate le poţi afla în colecţiile SilverZone.

 Echipa SilverZone, pune la dispoziţia tuturor clienţilor o gamă foarte variată de bijuterii, care să poată acoperi toate preferinţele. Să nu uit să vă precizez că , preţurile sunt pentru orice cumpărător, indiferent de poziţia socială.
  

Iată că, moda evoluează extrem de rapid, iar trendurile năvălesc peste noi, sucind şi reguli şi bariere, întorcându-le pe dos.Aşa se face că de ceva bucată de vreme şi bijuteriile se schimbă de la an la an, de la sezon  de vară la sezon de iarnă.În ultima vreme am văzut tot mai des folosindu-se bijuteriile handmade sau cele vintage, care de multe ori îţi iau ochii doar cât le priveşti. Şi dacă nu ştiţi de unde le puteţi cumpăra……eu vă spun, pe bună dreptate, că am gasit tot ce am dorit pentru soţia mea. …..Şi am găsit…..un inel de argint cu perlă naturală, un colier car să se potrivească cu inelul, o brătară handmade, şi am reuşit să mă opresc doar la atât. Pofta de cumpărături devenise foarte mare, mai ales când vezi imaginile şi descrierea detaliată.

 Nu aveţi „pofta de a savura” nişte bijuterii? Eu zic să nu vă împacientaţi. Medicul care vă poate da reţeta salvatoare, îl gasiţirăsfoind paginile cu categorii de produse din acest magazin.
La final o să vă dau un sfat….Dacă vreţi ca „jumătatea” să o vedeţi fericită, mergeţi la magazinul online Silverzone.ro, cumpăraţi un inel sau orice altceva şi totul va deveni roz!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Silverzone,rețeta pentru un aspect de invidiat

  1. stefania jiga spune:

    Mie mi-ar sta bine cu toate bijuteriile pe care le-am văzut pe site,nu crezi? Mi-au rămas tipărite pe retină,și noaptea le vad.Ha,ha,ha…..

  2. Maria Calin spune:

    Am intrat pentru un minut pe site.Am uitat s[ mai ies.Chiar sunt foarte frumoase.Mi-au plăcut cele hand made.Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *