O vacanță de vis pentru tinerii ce fac dializă renală

Vacanţa este un prilej de relaxare pentru oricine.Chiar şi pentru pacienţii cu insuficienţă renală.Nu mulţi sunt cei care pot beneficia de o vacanţă de 10 zile în faimoasa staţiune Mamaia, de pe ţărmul Mării Negre.

Dar iată că acest lucru se poate îndeplini, chiar şi pentru cei suferinzi, datorită unui om cu suflet de aur. Numele lui este Emanuel Ungureanu, preşedintele asociaţiei

Asociaţiei Solidaritate şi Empatie Claudia Safta 

Cu eforturi inegalabile,cu ajutorul sponsorilor și a unor activități caritabile a reuşit să adune fondurile necesare pentru  organizarea acestei tabere. Aşadar, 37 de tineri cu insuficienţă renală şi unii cu transplant renal, din mai multe judeţe, pot beneficia de o vacanţă de neuitat. Asadar in perioada 21-31 august, tinerii din acest grup se pot răsfăţa pe nisipul fierbinte al plajei ,se pot scălda în apa învolburată a mării, pot socializa……şi de ce nu să facă şi un pic de plajă. Se spune că bronzul de pe plajă este încomparabil. Dar nu trebuie exagerat , căldura prea mare poate avea urmări nedorite.

Ştiu că am întârziat cu publicarea acestui articol, dar cum spune o vorbă românească „mai bine mai târziu decât niciodată”. Prin urmare, în următoarele articole, voi detalia cum am petrecut vacanţa, activităţile şi lucrurile noi experimentate în această tabără.

Vă doresc tuturor, membri ai acestui grup, inclusiv mie, autorul acestui blog, vacanţă placută să avem, cu soare din plin şi multă sănătate, căci chiar avem nevoie de ea.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *