Jucăria preferată

Este luni, început de săptămână, ora 5 dimineaţa. Totul este liniştit, nici măcăr urmă de activitate în
magazin.
Nimeni nu îşi făcuse prezenţa la această oră. Înăuntru, pe un birou, zăceau, parcă uitate de vreme, un pix şi un maldăr de documente, stivuite unul peste altul. De jur împrejur „gemeau” rafturi îmense sub greutatea mărfii. Suprapuse erau aşezate jucariile pentru copii, aproape le stăteau ca nişte prietene şi lenjeriile pentru pătuţuri şi tot felul de accesorii. Cărucioarele, tricicletele, mergătoarele, toate destinate ştrumfilor, aşteptau şi ele într-un colţ, somnoroase, după visele plăcute de peste noapte. Rânduite mai în spate, stăteau bicicletele, pentru cei ce trec de vârsta de bebeluş. În prin plan stau aşezate
maşinuţele electrice
aşteptând cu nerăbdare să facă cunoştinţă cu un copilaş, doritor a le pune în mişcare.
Sunt toţi ca într-o familie numeroasă. Îşi ştiu fiecare locul pe raftul lui, niciodată nu se ceartă, toate sunt frumoase şi apreciate de toţi copii.

De la o fereastră, care de abia se mai zăreşte de după muntele de jucării, caută să se streccoare o rază de lumină. Pătrunde din ce în ce mai puternic, scoțând în evidenţă, precum un reflector frumuseţea unui manechin, aspectul atrăgător al maşinuţelor.
Dintr-un colţ, se aude vocea mai piţigăiată a
trotinetei 

strigând la suratele ei….
– Heeiiii, suratelor, vedeţi ce zi frumoasă este azi? Sigur se va găsi şi pentru noi un cumpărător, şi să ieşim la o plimbare pe aleile din parc.
– Ba eu o să fiu dorită, strigă furioasă
bicicleta
Eu că sunt mai rapidă şi am multe viteze.
– Şi ce credeţi voi, mormăi căruciorul, pe mine sigur o să mă vrea cineva. Cu siguranţă a mai venit un bebeluş pe lume, şi o să âi cumpere părinţii un cărucior.
– Daaa, toate sunteţi frumoase, toate nu ştiu cum mai spuneţi voi că aţi fi….. dar uitaţi-vă la mine, spuse maşinuţa, ce cochetă sunt, ce culori atrăgătoare am, când o să mă vadă un băieţaş sau vreo fetiţă, sigur o să mă vrea…..
Zarva ajunsese la cote maxime. Nimeni nu mai înţelegea nimic. O clipă mai era şi totul devenea o luptă crâncenă. Dar deodată se auzi un zgomot dinspre uşă…..
– Gata, strigase scuterul, vin angajaţii să ne împacheteze. Să vedem astazi care o să fie preferata.
Totul se acoperi cu o linişte deplină. Pe uşă intră cei ce se ocupă cu împachetatul produselor. Nu durează mult şi telefonul începe a suna, semn că deja o să fie împachetată o „surată jucărie”.
– Alo da, suntem Magazinul de maşinuţe.ro. Cu ce vă putem ajuta? Doriţi o maşinuţă electrică? Pentru copilul dumneavoastra…..da este foarte bine.
A urmat o convorbire puţin mai lungă, semn că acel client dorea mai multe detalii, şi cu siguranţă le-a obţinut, pentru că operatorii magazinului sunt experimentaţi.
Într-un târziu aflase şi celelalte „surate” din familie cine era prima din acea zi care îşi găsise un „stăpân”.
– Aţi ales un cadou foarte frumos pentru puştiul dumneavoastră, se auzi vocea operatorului.
Maşinuţa electrică   

este un produs nou, şi este foarte uşor de folosit.Dacă vreţi îi puteţi regla scaunul după preferinţe, iar pentru siguranţă maximă, masinuţa are şi centură de siguranţă. Dacă nu se descurcă prea bine copilul cu cele doua pedale,care acţionează înainte şi înapoi,  îl puteţi ajuta dumneavoastră, acţionând maşina din telecomandă. Singurul lucru de care trebuie să vă îngrijiţi dumneavoastră, este să încărcaţi bateriile. Deşi tin aproximativ două ore de mers continuu, copilul nu are voie să încarce acumulatorii.
Comanda fiind încheiată, maşinuta, a fost împachetată, urmând să o ia curierul. Acesta trebuia să ajungă la destinaţie numaidecât, pentru că a doua zi era aniversarea puştiului. Toate produsele din magazin îşi aşteptau nerăbdătoare rândul să fie împachetate. Până la sfârşitul programului majoritatea se vor despărţi de celelalte jucării, aşteptând până a doua zi, când familia Magazinul de maşinuţe.ro se va reîntregi cu noi şi noi „surate”.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *