Esența unei veri într-un pahar de apă bună

„Apei i-a fost dată puterea de a deveni seva vieţii pe pământ”
Leonardo da Vinci

Apa este singurul lucru fără de care nu ar putea exista viaţă pe pământ. Şi ce poate fi mai plăcut, când esti în vacanţă pe plaja însorită a mării, stând relaxat pe un şezlong, răsfăţat de razele fierbinţi ale soarelui, decât un pahar de apă rece?

Și iată aşa îmi amintesc de o întâmplare,petrecută mai zilele trecute. Ne programase-m vacanţă, împreună cu toata familia, în a doua săptămână a lunii iunie. Se nimerise că se facuse cald, nu ca acum frig şi ploaie. Trei zile la rând făcusem bagaje. Ba că trebuie un tricou, ba un costum de baie, fuga la market şi cumpărăm, o cremă UV, căci se poartă…..o dezlănţuire totală facută în grabă.
Aveam şapte zile la dispoziţie pentru a ne reîncărca bateriile. Deplasarea am facut-o cu Miuţa, îi dădusem acest nume maşinii pentru că făceam o mie de km în trei zile. Punem bagajul pe maşină de duminică seara, ca luni dimineaţa pe la ora şase să fie plecarea. Mai verificăm din nou totul prin casă, prin maşină, ca să fie totul în ordine. Numai că aud soţia foarte supărată spunând:
– Tu nu mi-ai luat apă ieri?
Este o mare băutoare de apă, spune că o ajută să îşi menţină sănătatea şi silueta. Rămăsese-m fără cuvinte. Îmi aprinsese-m paie în cap. Începuşi eu să gânguresc ceva dar cu nici un efect.
– Lasă măi, că o să gasim pe traseu, dacă îţi va fi sete!
– Nici nu vreau să aud. Ştii bine că eu prefer Apa  Vittel pentru  că este curată şi sănătoasă. Ştii tu că esenţa unei vacanţe de vară reuşită este o apă bună? Si ştii tu căt de mult îmi doresc eu să merg în parcul de distracţii de la Disneyland? De ce nu ai luat apă?
Făcuse-m ochii cât cepele….Disney…..apă? Ce legătură are?
– Dar noi mergem la mare, spun eu cu un tremur în voce, nu la Disneyland, şi apă este destulă.
– Nu ţi-am zis pentru că vroiam să îţi fac o surpriză, în caz că o să câstig.

Această apă plată, îmbuteliată în peturi de 0,33 l, cu etichetă promoţională, pe lângă faptul că nu conţine nitraţi sau alte substanţe dăunătoare sănătăţii, are şi o campanie:
Găseste comoara de pe sticlele Vittel: o excursie la Disneyland pentru toată familia!
– Vezi că nu ştiai? Tu vezi concursurile doar de pe sticlele de bere. Dar mai ai încă timp să participi pentru că este valabil în perioada 5 mai-31 august. Nu trebuie decăt să cumperi o sticlă de apă Vittel Disney,  cu stiker-ul promoţional, să introduci codul unic în formularul de pe site-ul campaniei, şi aştepţi extragerea. Vezi ce simplu este?  Dar de ce să îţi dau „mură în gură” toate detaliile, când ai putea să intri pe site şi să vezi
 cum poţi câştiga
– Şi…..de unde ai cumpărat, zic eu plin de emoţie, că nu ne-ar strica o vacanţă în oraşul distracţiilor….
– Stai că nu terminasem de spus totul…. Pe lângă faptul că poţi câştiga vacanţa,
* la fiecare 3 sticle cumpărate, ajungi la prima comoară(un walpaper cu personajele Disney din această campanie)
*  cinci sticle dacă o să cumperi, ajungi la cea de a doua „comoară”( o serie de şabloane cu personaje disnei care pot fi printate pentru distracţia copiilor)
* la şapte sticle pe care le vei cumpăra, întâlneşti a treia comoară(forme de coroniţe şi urechiuşe de şoricel, care le putem printa şi pe urmă asamblă pentru cei mici)

Cred că cel mai bine ar fi să navighezi în
această pagină    
 pentru a vedea cu ochii tai imagini cu harta premiilor.
Pe lângă faptul că te hidratezi, îi şi distrezi pe cei mici. Stiu că atunci când vorbesc greu mă mai opresc, dar sunt foarte entuasmată de toate aceste premii oferite de Vittel.ro
 
Până terminase soţia de vorbit…..căci era într-o transă de emoţii şi satisfacţie, am dat fuga la marketul de la intersecţie şi am venit cu două bacsuri de sticle cu apă. Am împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură. Si cu soţia mulţumită , gata de mers la drum, şi cu setea astâmpărată, dar şi cu posibilitatea de a mai merge şi în vacanţa în Disneyland.

După un răgaz cam de o oră şi o discuţie mai aprinsă cu soţia, plecăm în drum spre marea care ne aşteaptă să ne scalde în valurile-i furioase. Aşteptăm cu nerăbdare sfârşitul campaniei, căci coduri am introdus cu nemiluita, şi poate ne-o lovi şi pe noi această „comoară”.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Esența unei veri într-un pahar de apă bună

 1. Anonim spune:

  Sunteți în căutarea pentru un împrumut? Sau ai fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluții de împrumut chiar aici! Elizabeth Global Finance Limited da împrumuturi pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de 2%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail de astăzi, prin intermediul bertglobalfinanceltd@gmail.com

  Date privind solicitantul:

    1) Numele Intreg:
    2) Țara:
    3) Adresa: o
    4) de stat:
    5) Sex:
    6) Starea civila:
    7) Ocupatia:
    8) Numărul de telefon:
    9) poziția prezent în locul de muncă:
    10) Venitul lunar:
    11) Suma de împrumut Necesare:
    12) Împrumut Durata:
    13) Scopul de împrumut:
    14) Religie:
    15) Ați aplicat înainte;
    16) Data nașterii;
    mulțumiri,
  Dna Elizabeth Patrick

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *