Danone la zi aniversară

……15 ani de veghe asupra calităţii Danone.
Pe data de 15 mai, anul acesta, Danone a împlinit 15 ani respectabili, în producţia de iaurturi pe piaţa românească. Cu o bogata experienţă în producţia de iaurturi, de cca 100 de ani, a produs reţete noi de iaurturi, chiar şi pentru gusturile cele mai rafinate.

Cu un mare succes pe plan internaţional, a dat dovada de multă  încredere si pasiune, iar produsele rezultate sunt foarte apreciate de toţi consumatorii. Ca si producător local, este un ajutor de nădejde în economie. Foloseste cel mai bun lapte de la fermele din România, iar oameni cu experienţă pun mult suflet în ceea ce fac, într-o fabrică performantă.
Dar ca orice aniversat, primeste un cadou. Asa că acest dar constă într-un nou site, cu un design nou, cu un aspect foarte prietenos şi cu legături usor accesibile pentru diferite zone de continut, dar rămâne la decizia voastră ceea ce vă interesează.

Homepage-ul Danone.ro

 este bine organizat. Sunt opt secţiuni usor de accesat, din meniul principal cât si din link-uri secundare. Distingem secţiunea de noutăţi, unde oricine poate vedea stiri si noile produse care vor lua drumul consumatorilor. Poţi citi despre tot ce te interesează, legat de echipa de management, de pasiunile specialistilor din timpul liber, de drumul calităţii laptelui, începând de la fermele furnizoare de materie primă, şi până la fabrica din bucuresti. Si daca mai vrei să stii, mai poţi afla chiar şi drumul iaurturilor spre rafturile magazinelor şi în ultima instanţă, spre frigiderele noastre.

Dacă nu crezi…. putem vedea în sectiunea cu produse, băuturile tradiţionale, o gamă vastă de iaurturi si smântână, care au satisfăcut pe deplin, timp de 15 ani, gusturile tuturor românilor.
Pentru a ne oferi transparenţă si vizibilitate, s-a creeat pagina de comentarii, unde noi putem pune întrebări si primi răspunsuri referitoare la produse sau orice altceva, legat de Danone, iar angajaţii vor răspunde în cel mai scurt timp. în acest fel se poate creea o comunicare foarte utilă în descoperirea gusturilor consumatorilor, îmbunătăţind astfel calitatea iaurturilor.

 De altfel, cu acest design si această prezentare atragătoare, poate acoperi şi pe cei mai pretenţiosi internauţi.
Nu credeţi ce v-am spus?
Atunci ce aţi zice de o navigare pe
www.danone.ro
şi dacă aveţi alte păreri şi idei de îmbunătaţire, detaliaţile specialiştilor Danone, căci ei vă aşteapta cu propuneri si întrebări.

Noul site Danone.ro va asteaptă să îi faceţi o vizită online!

Să îi urăm un calduros LA MULŢI ANI!

Sursă foto
danone.ro
google-valentinbosioc.com

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *