Cu Kartul Berg poţi motiva copilul să facă mişcare

„Prin miscare se condiţionează activitatea, iar prin aceasta se afirma, dezvolta si manifesta toate”
 Vincentiu Babes

Am fost cu toţii copii, şi ne amintim deseori, cât de neastâmpăraţi eram, si câtă activitate aveam în fiecare zi. Eram tot timpul cu chef de joacă, să facem mişcare. Eram foarte spontani şi curioşi să descoperim jocuri noi, prin care să avem activitate, consumându-ne astfel energia.

Părinţii ne învăţau de mici copii, că mişcarea ne face puternici, că vom putea gândi sănătos, că vom ajunge vârsta bunicii Ioana, care avea respectabila vârsta de 90 de ani. Şi ca să fac o legătură cu importanţa mişcării în viaţa unui copil, şi a întregii familii, îmi povestea bunica în zilele de sărbătoare, că doar atunci o puteai opri din activitatea ei zilnică, căci ea când era copil nu avea telefon, tabletă sau alte minunăţii, care să îi ocupe timpul.nu mergea cu microbuzul la cumpărături, pentru că nu era aşa ceva pe vremea ei.

 Era tot timpul într-o continuă mişcare. Mergea pe jos distanţe foarte mari pentru a putea face cumpăraturi, mergea 1 km până la vecinul din vale, jucau prinsa si ascunsa toată ziua. De aceea cred că a ajuns vârsta de 90 de ani fară probleme de sănătate, fără să poarte ochelari, şi fără sa meargă în cârjă.

 Aşadar, eu consider că, mişcarea, adoptarea unei diete şi a unui stil de viaţă sănătos ar trebui să înceapă încă din copilărie. Prin adoptarea mişcării de către copii si inclusiv de toată familia, dezvoltăm un organism sănătos, o gândire înţeleaptă şi o viaţă fără „praguri”.

 Dar cum poţi face un copil sa îi placă mişcarea?
Încearcă

  karturile cu pedale 

produse de  Berg Toys. Orice copil va fi vizibil surprins de aceste karturi. Mulţi dintre cei mici sunt atrasi de cursele cu maşini, şi cu siguranţă aceste „bijuterii” pe patru roţi, îl va încuraja să facă mişcare.
Cu un

  kart BERG Extra AF Sport Silver 

îi vei putea face un dar nemaipomenit pentru zilele de vară, dar îi vei putea oferi si o şansă în plus pentru o viaţă sănătoasă. Acest kart cu pedale nu are limite de vârstă. poţi să ai si 5 ani, dar poţi sa fii si bunic de 90 de ani, că vei putea lejer să conduci prin parc acest „bolid”. Dimensiunile după asamblare sunt destul de reduse, de cca 152x82x86 cm, asa că nu ocupă mult spaţiu. De greutatea kartului ce să mai zicem…..îl pui pe un umar.

Are 41 kg, dar poate transporta o greutate corporală de până la 100 kg. Asa că chiar dacă sunteţi mai plinuţi veţi putea sa faceţi o cursă împreună cu cel mic, si veţi vedea că greutatea în plus va dispărea în scurt timp…….bineâţeles dacă veţi pedala în acest kart. Si te mai si gândesti că îţi este oferită o garanţie de 5 ani!

 Pedalezi înainte si înapoi făra să acţionezi vreun sistem de cuplare, este aderent pe orice teren, cu un scaun ajustabil,clacson, computer de bord pentru a vedea distanţa parcursă. Dacă vrei să mergi la cumpărături, si nu te descurci cu greutatea bagajului, kartul Berg te ajută. Are un sistem de ridicare pentru a putea aseza greutate mai mare pe faţă sau pe spate Nu vă rămâne decât să vă convingeţi singuri de spusele mele accesând siteul.

www.karturi-berg.ro 
 
Ştim cu toţii că deprinderile sănătoase se învaţă din familie. Dacă copii nostri ne vor vedea ca facem miscare, pedalând cu  karturile Berg, vor fi încântaţi si ei să facă acelasi lucru.

Ce ar fi mai plăcut, după o zi obositoare, decât o cursă prin parc cu un kart cu pedale de la Berg Tois? Orice copil va fi încântat să faca o plimbare alături de toata familia, si în acelasi timp putându-i oferi o oră, doua de miscare, detasându-l astfel de lucrurile mai puţin folositoare.

Cu toţii ne dorim de multe ori, să fim copii din nou, si să uităm de grijile cotidiene, asa că oferiţii posibilitatea celui mic, să îsi facă joaca, un mod plăcut de a face mişcare.

Sursa foto-
ebay.de
bergtoys.com.ar
karturi-berg.ro

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Cu Kartul Berg poţi motiva copilul să facă mişcare

  1. stefania spune:

    Vreau şi eu la plimbare cu kartul,se poate? Succes!

  2. Maria Calin spune:

    As da orice să mai fiu copil, aș cumpăra cel mai scump kart din lume dacă aș ști că are puterea să mă ducă înapoi, pe tărâmul de basm al copilăriei.Din păcate nu ne rămân decât visurile și visările. Iți doresc mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *