Vânt de primăvară de la evoMAG

Ziua de ieri am luat o decizie de primăvară.
Multă forfota în toate casele. Se obisnuieste pe la noi pe la români, ca înainte de sărbatorile de Paste sa se faca curătenie generala.
Asa că  luna martie este cea mai potrivită pentru curăţenia generală. Am să sterg praful, geamurile, parchetul nu scapa nici el, fac ordine si în dulapul cu haine…..si curaţenia de primavara se face si pe birou.
Arunc tot ce nu îmi mai este de folos, documente fără valoare, cd-uri, stergem praful…..care îsi făcuse casă bună pe biroul meu, dar parca ar trebui să fac curătenie si printre electronice.
Bătrânul laptop ar cam fi timpul să îl scot la pensie…..să se mai odihneasca, căci dupa atâţia ani de utilizare, merita si el. O sa îl primenesc cu un

laptop nou

de pe evoMAG .Se tot spune că atunci când te apuci de curăţenia de primavara, să îti procuri din timp de tot ce ai nevoie. Dar este un proverb în care spune „câte bordeie, atâtea obiceie”, asa ca obisnuinta mea este să îmi procur anumite lucruri dupa curatenia propriuzisă.
Si cum va spun, pe birou am si o bătrânică imprimantă, pe care o  voi logodi cu batrânelul laptop,  si o voi scoate la pensiucă si pe ea. Si-a facut stagiul si începuse a scârtâi. Sau poate o fi din cauza frigului de peste iarnă. Cine mai stie.

Soluţia salvatoare vine tot de la evoMAG. O  sa îmi angajez o

  noua imprimantă ,

 cu forţe noi, cu aspect placut si foarte inteligentă. Care sa faca tot ce doresti doar prin apasarea unui buton. Si ce m-ar bucura în totalitate, ar fi, să fie o imprimanta wireles, si sa scap de atâtea fire însirate pe birou.
Dar stiţi ce? Eu nu cred că e posibil ca o primavara nu poate sa sosească pe biroul meu fara sa înflorească o floare. Dar nu v-am spus cine este floarea de pe birou. Este tableta, bătrâna tableta, care se deschide ca o floare la fiecare apasare de buton open.

 Din acelasi evoMAG, am luat o „zambila”,care să îmi coloreze masa de lucru, si să mă însoţească pretutindeni, precum un bun prieten.
Gata, am spus gata….doar cu aceasta

tabletă
o să mai împrimăvăresc biroul.

Acum că tot a venit primăvara si în spaţiul dedicat lucrului, să asteptăm cum se cuvine sărbătorile Pascale, cu bucate gustoase, îmbracati cu suflet curat, si ….de ce nu , să ne gândim la primavara de anul viitor, când bunul meu prieten si sfătuitor evoMAG să mă ajute din nou să fac curătenie printre electronice.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Vânt de primăvară de la evoMAG

  1. nicu despa spune:

    Mulţumesc,la fel şi ţie,ştiu că şi tu ai făcut curăţenia de primăvară cu ajutorul celor de la evoMag.

  2. stefania spune:

    Să le stăpâneşti sănătos şi să-ţi fie de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *