Vacanţa mult visată

Dacă aş putea zbura chiar acum undeva m-aş duce în Olanda.
Este patria lalelelor şi a morilor de vânt,dar tot in
  Olanda 

  găseşti şi o brânză senzaţională,maeştri olari unici şi,bineînţeles,multe biciclete.

Oricând e momentul potrivit să ajungi aici,dar primăvara atracţiile sunt in toi.
 Aşa că intră repede pe Bileteavion.ro şi rezervăţi bilet cu zborul Bucureşti-Olanda.
La sfarşitul lunii aprilie poţi să participi la Festivalul Florilor sau la evenimentele care se desfăşoară cu ocazia Zilei Naţionale,care se săbătoreşte pe 30 aprilie.

Şi dacă vrei să vezi ceva inedit,mergi să vizitezi parcul Madurodam.Parcul este,de fapt,un întreg oraş,ce reprezintă Olanda în miniatură.El se află in sudul Olandei şi are peste 60 de ani.

Oraşul-parc nu este static,din contră.Morile de vânt se mişcă,avioanele aterizează pe aeroport,bărcile plutesc in portul
  Rotterdam 

  şi pe canalele din  Amsterdam,  au loc parade,străzile sunt animate de muzică şi de multe alte surprize pe care le poţi descoperi.În fiecare an,Madurodam alege o temă care este însufleţită de o expoziţie pentru distracţia şi educarea copiilor.

Vondelpark,parcul central din Amsterdam este un monument naţional ce atrage mii de oameni în fiecare zi a săptămânii.
Dacă vrei să faci sport,să te relaxezi,să iei cina sau să vezi opere de cultură,Vondelpark este locul unde trebuie să fii.
Găseşti aici o casă a ceiului,restaurante,baruri,un muzeu al Filmului şi un teatru în aer liber unde poţi vedea spectacole fascinante in timpul verii.

De ziua Reginei,parcul se transformă in cea mai mare piaţă informală pe care ai vazut-o vreodată.
Canalul Singel este faimos pentru piaţa de flori plutitoare,este o reminescenţă a vremurilor când florile erau expuse şi comercializate direct de pe barje.
Aici s-a organizat prima piaţă plutitoare de flori,in 1862,care,între timp a devenit cea mai cunoscută din Olanda.

Dar o vizită la Amsterdam,ar fi incompletă fară să savurezi frumuseţea canalelor,care sunt un simbol al oraşului,cu o valoare culturală şi istorică.
Din fermecătorul Amsterdam, fiind ca suntem în Europa, nu as ezita nici o clipa sa ma îmbarc si sa calatoresc spre uimitoarele tărâmuri ale  Portugaliei.

Portugalia este una dintre cele mai frumoase tari din lume, care a reusit sa-si pastreze aerul de poveste, nealterat de consumerism si reclame, de aglomeratie si de atractii turistice luate cu asalt. In plus, localnicii sunt extrem de prietenosi si te primesc cu bratele deschise. Asa ca mi-am  propus sa descoper si Portugalia. pe drumul de întoarcere, ca sa fie călatoria completă, as face o escală de câteva zile si în vibranta Spanie.Statiunile de pe tarmul Spaniei ofera o varianta ideala de petrecere a câteva zile într-un peisaj de basm. Prefer zonele linistite, asa ca statiunea Fuengirola este ideala. Aici se organizeaza târguri în fiecare saptamâna, pot să merg la shopping sau pur si simplu mă pot bucura de soare.

Spania

este una dintre foarte puţinele ţări europene care oferă o varietate imensă de posibilităţi de petrecere a vacanţei ideale într-un singur loc. îmi place sa gust aici, excelentele vinuri catalane pline de energie, soare şi de zâmbetele prietenoase ale viticultorilor din partea locului, pot sa ma plimb pe lungile plaje cu nisip iar seara pot  să fac cunoştinţă cu tempramentul aprins al cluburilor Spaniole.
Sper că am avut puterea să vă pot convinge de locurile pe care ar trebui să le vizitati măcar o singura data pe parcursul vietii, mai ales ca aveti în Bileteavion.ro, un sprijin sigur în alegerea destinaţiei.
Vă doresc călătorie plăcută şi o vacanţă pe măsura aşteptărilor voastre!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Vacanţa mult visată

 1. nicu despa spune:

  Ştefy,numai bilete să fie şi te inghesui şi pe tine într-un bagaj şi tot te luam cu noi.

 2. stefy spune:

  Păi şi eu cui rămân? Numai două bilete? Vreau să văd şi eu Olanda,ţara lalelelor,căci nu degeaba stau pe strada cu acelaşi nume,al frumoaselor si minunatelor flori.
  Strada lalelelor.
  Mult succes!

 3. Maria Calin spune:

  Dacă primești un bilet dublu, să mă ei și pe mine în Olanda.Vreau să văd si eu o mare de lalele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *