Soseşte primăvara în casa mea

Gata, de astăzi voi schimba anotimpul în casa mea.
Mai zilele trecute era zarva mare prin curtea fratelui meu. El fiind si vecinul dinspre miază-zi. Începuse, bietul de el să scoata tot din casă. Mobila, parchet….si nu mai stiai ce era prin curte.
Curios cum sunt din fire, nu am ezitat a întreba.
– Ce faci măi frăţioare? Te muti? Sau te dă sotia afara din casa?
Încercam sa fac si eu putin haz.
– Nu mă mut, plec în chirie! Este primavara si plec precum melcul, cu tot cu casa……Vreau putină primavară în casa, si vin cei de la

  Artdecozone

 să îmi schimbe anotimpul în toate camerele. Este o atmosfera prea trista si vrem să fie precum primavara, lumina, culoare….viaţă.
– Am înteles acum , si m-am linistit. Am crezut ca te muti si ma îngrijoram. Abia astept sa vad rezultatul final, ca cine stie….poate merg si eu să stau în chirie.

Au trecut o lună, două, trei si….am văzut….ineditul. Nu apucase-ră să revina din scurta chirie când am fost sa vad modificările.Nu mă mai opream din a vorbi. Dar din cuvinte nu se auzeau decât uauuu! Aveam ochii cât cepele, gura cascata….eram plin de uimire.
Peretii au fost decopertati de zugraveala veche si s-a montat tapet, s-a zugravit în diverse tipuri de vopsele decorative.Instalatiile termice si cele electrice au fost schimbate în totalitate, ba chiar si cele sanitare si-au schimbat aspectul.  Tavanele au fost decorate cu fante decorative de lumina create din gips carton.

Dormitorul, fiind si locul unde îti petreci majoritatea timpului de acasă, este parcă mai spaţios si amenajat elegant, îmbinând un tapet cu stil baroc si cu un altul în dungi.

patul tapiţat cu piele si încrustat cu câteva pietre preţioase, în stil Oxford, veioze elegante, iar în fata patului a fost montat un dresing cu usi glisante care ocupa tot peretele, draperiile sunt în stil cu tapetul.

În living este totul schimbat, canapelele, biblioteca, tablouri……întreaga amenajare degaja o atmosfera de clasic îmbinat cu putin modernism. Perdelele sunt din satin si catifea într-o culoare vie, schimbând în totalitate viaţa camerei.

În baie a fost schimbata faianta si gresia, oferindu-i un design discret.
Bucătăria….nu mai zic ce reactie am avut când am intrat. Scaune tapitate cu o textura în stil elegant, mobilierul facut la comanda cu un blat lucios. Privirea mi-a rămas aţintită pe corpul de iluminat, care era împodobit cu trandafiri decorativi.

Totul a fost amenajat de designerii Artdecozone, într-un

  stil Glamour .

 Artdecozone.ro este un atelier care ofera servicii de design all inclusive pentru cei care vor sa isi amenajeze locuinta
 Asa cum am mai spus….o să plec să stau în chirie, si o să aduc si eu primavara în casa mea . Vreau ca designerii de la Artdecozone să îmi umple casa de stil si de ….viaţă.
Ce ziceţi….mă primiţi să locuiesc la voi?

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Soseşte primăvara în casa mea

  1. stefania spune:

    Se vede că a venit primăvara. Sper că între timp te-ai mutat la tine acasă,ca să-ti facem o vizită ,trebuie să vedem şi noi ce a ieşit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *