Somn uşor alături de Salterra

De curând am început curătenia de primăvara. Cât e ziua de lungă nu mai reusesc sa finalizez cele începute. Dulapuri trase, praf sters, dusumea lustruită…..activitate nu glumă.

O camera, fiind ca nu prea se mai putea remedia ceva, am chemat zugravul sa îi schimbe înfaţişarea, sa îi dea un aspect de primavara. Livingul…..a urmat holurile…..bucataria…..si am lăsat la urma dormitorul.
Dormitorul, locul unde ne petrecem o mare parte din timpul dedicat odihnei si somnului. Dupa o zi obositoare, dau sa ma întind putin pe pat, zic eu sa prind un somn usor si…..de calitate. Când colo ce să vezi…..salteaua mea avea denivelări.

Se rupsese, acesta era cuvântul. Ma răsucesc eu de câteva ori, asez ceva deasupra, ca să mai acoper gropitele, dar…..nimic nu era îmbunătaţit. De asa stres mai aveam eu nevoie? Se stie ca cu totii suntem stresati, de la mic la mare, si stresul este principalul dusman al somnului usor. Grijile ne tin treji pâna la orele diminetii, iar somnul usor nu este decât un vis frumos.

Dar de ce să mă stresez eu până dimineata, când soluţia este la un clik distanţă?
Montez iute laptopul, deschid internetul…..si dă si caută. Un clik stânga, unul dreapta, un site….nu îmi plac preţurile, altul….produsele nu prea ma multumeste calitatea……dar stai!
Salterra.ro ….alegeti salteaua online.
 Cu un clik am adăugat în cos o saltea
Conde Pikolin

Este o saltea fermă si foarte confortabilă. De abia astept sa îmi răsfăţ somnul, cu o saltea de calitate.
Am fost mereu în căutare de produse de buna calitate, în oferta Salterra  găsind tot de ceea ce am nevoie pentru ami răsăţa somnul.
Pe lânga salteaua, de care sunt mândru pentru ca am cumparat-o, mi-am propus să mă bucur si de confortul unei perne, ba chiar si a unei pilote.

Stim bine cu totii ca pretul, de multe ori este lucrul de care ne lovim, fiind impedimentul care ne împiedică în obţinerea lucrurilor dorite. Dar iată că, eu si cu bugetul meu precar, am reusit să îmi fac un pat cu confort sporit, cu perne moi, saltea pe care ai sta tolănit zile în sir si nu te-ai mai sătura, pilota în care doar regii aveau parte de ele, doar ca se numeau altfel. Acum, după o zi plină de stres si oboseală fizică, mă aşez precum un bobocel în penele gâştei, în pat. Am un somn de calitate…..de l-as împărţi cu voi toţi, trezindu-mă dimineaţa plin de energie si cu chef de muncă.

Dar stând într-o seara cu familia la un film tv, cel mic începe a urla cât îl tine plamânii, ca de ce nu iau si pentru el o  saltea.
 Patul lui nu este la fel de moale si nu mai poate dormi în el. Ce să mai faci? A trebuit să mă conformez dorintei strumfului.
O saltea
Bebe Latex 

creeată pentru cel mai mic membru al familiei, adaptată special pentru ca cel mic sa aiba un somn usor si de calitate.

După atâtea zile de curăţenie,în care somnul a fost pus pe ultimul plan, mă relaxez în pat confortabil, care mă atrage ca un magnet să îmi ofere un asternut moale şi un somn odihnitor.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Somn uşor alături de Salterra

  1. nicu despa spune:

    Până schimi tu salteaua ta,ai un loc cald lângă mine şi voi avea grijă să te învelesc,că doar nu degeaba am cumpărat şi pilota.

  2. stefania spune:

    Pot sa dorm si eu langa tine? Vreau si eu un somn odihnitor,pe salteaua mea ma cam doare spatele,cu siguranta o voi schimba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *