Siguranţa casei

O să vă povestesc în cele ce urmează de ce am ales eu produsele
Ultramaster.
Întâmplarea se petrece anul trecut. Se apropia vara si bineânteles ca toti ne dorim o vacanta de neuitat pe un tărâm de basm. Zis si facut. Am făcut o rezervare la un sejur de 7 zile pe litoralul românesc, la Mamaia. Pe data de 5 iulie trebuia să plecam spre destinatie. A sosit si ziua de un an asteptata, si am pus totul în ordine. Nu am precizat că eu locuiesc la casa, într-o zona mai retrasa, dar foarte linistita. Asa cum va spuneam am adunat totul  de prin împrejurul casei, pentru a nu atrage privirile curiosilor, am verificat geamurile să fie închise, gazele sa fie oprite , televizor, apa, totul precum „scrie la carte”. Am plecat de dimineată spre locul cu mult soare, lasând în siguranţa toata locuinţa. Totul a decurs foarte frumos în vacanta, dar stiti cu totii cât de repede trec 7 zile. Nu va mai povestesc despre vacanta, dar am multe clipe de neuitat.

Când am ajuns înapoi acasa, dupa un drum foarte aglomerat, căci veneau turistii de la mare, am rămas blocat de ce am găsit acasă. Piticii care îi aveam ca ornamente pe lânga aleea ce duce spre intrare, apucase-ră picioare. M-am conformat repede cu aceasta situatie, si dau să intru în casa.
Surpriză! Usa era întredeschisă. Semn ca avuse-sem un vizitator. Hai că ar fi culmea îmi zic eu bombănind, chiar mie sa mi se întâmple? Cata siguranţa aveam eu în încuietoare, cata siguranta aveam ca nu poate intra nimeni…..si iată surpriza. Intru si încep a verifica ce mai ramasese…..daca mai era ceva de ramas, nu înainte de a suna la serviciul 112. Televizoare nu mai aveam, bucataria era lasată pentru văruit, nici tu aragaz, nici robot sau masina de spalat vase, nimic nimic toata casa.
A venit politia, a luat amprente…..si am astept în continuare un răspuns de la ei.

A doua zi, dis de dimineată, fiindca îmi lasase de varuit, am chemat zugravul sa îmi aranjeze toate camerele. Mi-am cumparat din nou toate cele  detrebuinţă într-o locuintă, de la aragaz pâna la farfurii si linguri. Dar ce puteam sa fac pentru a avea siguranta totala pe viitor?

Bineânteles ca am procurat un sistem de alarma. Din tot ce am gasit pe internet, magazinul
Ultramaster.ro
mi-a putut îndeplini toate dorintele în materie de securitate.

Sistemul de alarma fără fir
 PROFI JK-15GSM
produs de Jablotron,este certificat în clasa 2 de securitate si este destinat să securizeze zone rezidenţiale sau busines.

 Este un sistem hibrid ce poate gestiona detectori cu fir si fara fir pentru o deplina libertate in alegerea elementelor de detectie si a modului de amplasare a acestora si se preteaza pentru instalari de tip „do it my self”.
 Este simplu de instalat, asa ca m-am ocupat eu de acest lucru, are o gama completa de detectori si controleri, se poate programa chiar si de un nespecialist,  si mai ales ca are autonomie mare la detectori, deoarece folosesc baterii alcaline usor de schimbat de oricine. Iar daca vrei calitate remarcabila la un pret pentru toate buzunarele, aici vei găsi.

Totodata mi-am procurat si un

  chit de automatizare pentru poartă 

 de la intrare, ca sa nu mai poată piticii sa plece singuri, si un
 sistem de supraveghere video
pentru exterior, astfel voi vedea tot ce miscă prin împrejurimi.

Am cumparat cu încredere de la Ultramaster.ro, deoarece are o experienta de 12 ani în comercializarea sistemelor de securitate,  interfoane, videointerfoane si videointerfoane IP, care ofera confort sporit casei mele si totodată si terenului adiacent casei.

Acum de abia astept să vina vara, mi-am rezervat o vacanţă exotica si voi fi plecat mai bine de o săptămână, si cu sigurantă laîntoarcere nu voi mai fi întâmpinat cu…..casa pregătită pentru văruit.
Vreţi sa va relaxati în vacanta sau în deplasarile de servici? Atunci apelati la Ultramaster.ro, si veti gasi o casa….neatinsa……precum aţi lasat-o.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Siguranţa casei

  1. stefania spune:

    De acum poţi sta liniştit în vacanţele tale,nu trebuie să te mai gândeşti că nu e casa păzită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *