O zi de 48 de ore

Aud tot timpul, în diverse împrejurări, oameni care spun că nu au timp să facă tot ce-şi propun într-o zi, iar dacă ziua ar avea 48 de ore, poate ar apuca să termine lucrurile importante.
Eu zic să înveţi să te bucuri de timpul tău, organizându-te eficient.
Contorizează timpul cu un

ceas Lorus by Seiko Classic EXN61CX9 

si ai sa vezi că orele decurg în stilul în care îţi propui tu.

Pentru mine , şi viaţa pe care o trăiesc, o zi care sa aibă 48 de ore, ar însemna ca aş mai putea vieţui de două ori mai mult decât îmi poate permite suferinţa pe care o „duc în spate” de 12 ani.
Mi-ar trebui un

ceas 
 
care să măsoare timpul înzecit faţă de timpul real, secunda să fie minunt, ora să fie zi, ziua cât săptămâna, şi tot asa până când voi putea zice ca mi-am trăit toata viaţa într-un interval mai scurt.

Precum spunea si Eric-Emmanuel Schmitt în cartea „Oscar si tanti în roz
„Să te uiţi la ceas si când se face ora 10 să ştii că a mai trecut un an. Acum ai zece ani iar peste o oră vei avea 11 ani. Şi tot aşa până când vei deveni adult”. Acesta este un scurt rezumat al unui fragment.

Privesc în timp, care va să vină, când ziua va avea 48 de ore, să am puterea de a ajunge să îmi plimb nepoţii, şi-atunci să stea timpul în loc să pot face lucrurile pe care nu le-am făcut în tinereţe.

„Vine un ceas al unei vieţi când îţi rămâne, printr-o singură fereastră, o singură privelişte, oricare ar fi ea. Citeşte atunci câte ai văzut cândva, sau măcar aminteşte-ţi, şi ai să crezi că vei fi fost cândva o pasăre sau însuşi vântul”.

Petru Cretia

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la O zi de 48 de ore

  1. stefania spune:

    Cred că mulţi şi-ar dori măcar o zi de 48 de ore….am face multe lucruri,pe care nu le-am făcut până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *