Elegantă şi strălucitoare cu By Alya

Primăvara este anotimpul învierii Domnului şi al reînvierii naturii.
Aşadar iepuraşul de Paşte vine odată cu primăvara.
 Anotimp nou,garderobă nouă şi nu numai.

Pentru că iubeste să fie tot timpul în centrul atenţiei ,să fie elegantă şi cochetă,in afară de vestimentaţie,soţiei mele îi place să poarte tot felul de bijuterii şi accesorii.
Fie că merge la birou, la o cină romantică sau o petrecere trebuie să-şi pună măcar un accesoriu care să se asorteze la ţinuta pe care o poartă.
Aşa că m-am gândit  să-i iau ceva special,care să o reprezinte şi să-i scoată în evidenţă personalitatea ,de aceea am căutat pe internet,un magazin de unde aş putea cumpăra.

Aşa am făcut cunostinţă cu By Alya ,un magazin de bijuterii statement şi accesorii online,unde am găsit bijuteriile pe care le căutam.De la acccesorii de un minimalism discret, in linii clasice, pana la cele mai spectaculoase piese de bijuterie, item-uri opulente, care promit sa atraga toata atentia celor din jur.

Am comandat şi eu câteva brăţări ,pentru că erau la un preţ foarte bun,un colier şi o pereche de cercei, pe care să le asorteze cu rochia cea nouă,când vom merge la masa de paşte la socri.

Dar mi-a rămas gândul şi la unul din inelele pe care le-am văzut, şi care cu siguranţă il voi cumpăra la aniversarea celor 10 ani de căsnicie,pentru că ar străluci si mai tare pe mana ei si pentru că  By Alya e un magazin care oferă siguranţă,seriozitate şi in acelaşi timp cu preţuri pe măsura bugetului nostru.

Aşa că indiferent daca ai nevoie de bijuterii pentru un moment deosebit din viaţa ta sau doar îţi doreşti să dai culoare ţinutelor tale de zi cu zi, accesoriile ALYA reprezinta solutia perfecta, accesibila oricand, in magazinul online byalya.com.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

7 răspunsuri la Elegantă şi strălucitoare cu By Alya

  1. Acneea o problema ce poate fi rezolvata.Medicul dermatolog al Clinicii Dermalift Medical Spa este abilitat sa stabileasca forma clinica de acnee de care sufera un pacient in urma evaluarii numarului, tipului si profunzimii leziunilor.

  2. nicu despa spune:

    Fetelor,nu vă bateţi,sunt la Alya bijuterii pentru toate doamnele şi domnişoarele,numai să aveţi puţină răbdare.

  3. stefy spune:

    Da Maria,dar trebuie sa mai astepti putin,eu sunt la rand.Deja este facuta comanda la Alya,pentru bratari,dar….pentru mine.

  4. Maria Calin spune:

    Vezi că în curând vine ziua mea. Numai de la Alya vreau ceva, pe lângă mașina ce mi-ai promis-o. Visez, ce să fac și eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *