Dimineţi pline de savoare

După cum bine stiţi, o zi frumoasă începe de dimineaţa.Pentru a reusi sa ne binedispunem de dimineata, este necesar ca dupa trezire sa facem putin sport, punând astfel sângele în miscare, si bineânţeles să savurăm o cafelută.

Cafeaua, banala noastra cafeluta servita la diferite ore,dar mai ales dimineata,  in diverse ocazii, substituient al paharelului de tarie la o sueta, indiferent de forma de prezentare, fie turceasca, la nisip, expresso, capucino sau frape ori la filtru este tentanta, irezistibila. Adaugand acestei fade enumerari gustul placut, aroma deosebita sustinuta mediatic prin reclamele care apar in media si pe spoturile out door iti vine foarte greu sa rezisti tentatiei.

Pe lângă toate ce le-am enumerat, mai exista câteva ce tin cu adevarat de coarda sensibilităţii sufletesti si anume ca prepararea si servirea cafelutei se constituie, prin ele însele adevarate ritualuri ce jaloneaza viata noastra cotidiana, chiar fara malitiozitate, am putea sa spunem ca, face parte din aspectele mondene ale vietii, este ceva de bon ton, ceva care “da bine”.

Dar stiţi ce mi-aş dori, pentru a-mi face ziua ca o primavara însorită?
Bineînteles că un expreso din noua colectie  Saeco de la Philips.

 Aceste expreso-uri  oferă tuturor, indiferent de diversitatea gusturilor, şansa de a savura cafeaua perfectă chiar acasă la noi.

Deja îmi imaginez o dimineata…..si nu doar una, trezindu-mă din somnul lui Moş Ene, cu gândul la visul de peste noapte…..alături de cea pe care o iubesc de-o viaţa, cu graba mare pentru că am întărziat la job, ce bine mi-ar prinde o cafelută pregatita făra mari bătăi de cap cu Cafetiera Saeco Xmall considerata cel mai mic membru al familiei de expresoare Philips.

 Cu doua functii, macinare si preparare, combina designul atragător cu functionalitatea. As putea să pregatesc un expreso excelent doar printr-o singură apasare de buton……si gata. Boabele proaspat măcinate, cu o aromă intensă, călatoresc spre a se transforma în delicioasa cafea de dimineaţă.
Si totodată, lucrul care mă impresionează foarte mult, este ca are capacitatea de a se curata singur, astfel totul devine impecabil dupa folosire.

Doar un singur lucru cred că o sa îl regret dimineata, ironic fiind, nu o sa îmi mai reproseze iubita că s-a făcut cafeaua cam diluata, ca am uitat de ea si a curs pe aragaz, că nu am pus nici un pic de lapte……si nu voi mai întârzia la serviciu nici măcăr o secundă.

Cafeaua de dimineata, pregătită cu un expreso Saeco Xelsis

, este ca parte din obiceiul meu zilnic, si este un stimulent mental de la prima ora. Întotdeauna aleg un loc linistit unde să îmi savurez cafeaua. Si unde poate să fie mai linistit decât acasa? Pe lângă gustul foarte bun, cafeaua o consider, în acelaşi timp, unul dintre cele mai plăcute moduri de a începe ziua şi un aliat pentru întreaga zi.

Vreti să aveti si voi dimineti pline de savoare? Vreti sa va usurati stresul de dimineată, preparând o cafea? Nu vă rămâne decât sa va convingeti singuri de gama larga de aparate de cafea ce o comercializează
Philips.

„Comunicarea buna este la fel de stimulativa ca o cana de cafea neagra, si nu te va lasa sa dormi dupa aceea”
. Anne Morrow Lindbergh 

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dimineţi pline de savoare

  1. stefania spune:

    Dă cineva o cafeluţă?Prcă miroase bine…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *