Descoperă-ţi personalitatea

 Vestimentaţia este lucrul pe care ai ocazia sa îl observi in permanenta, ori de cate ori ai de-a face cu o persoana.
Înainte de a comunica verbal cu cineva, are loc un „dialog” prin vestimentatie. Cel mai adesea, acesta se refera în primul rând la pozitia sociala si la ocupatia persoanei.

Se spune că haina nu îl face pe om… sau da? Încercăm mereu sa accentuăm faptul că nu punem pret pe aspectul fizic, pe aparente si mai ales pe prima impresie. Si totusi, daca suntem putin mai atenti la felul în care judecăm oamenii zilnic, ne vom da seama ca înainte de toate îi analizam din punct de vedere al hainelor.

Stilul vestimentar este influențat în mare măsură de personalitatea fiecăruia,  este un element important care stă la baza construirii brandului nostru personal, element care ne diferenţiază de ceilalţi.

 Cu accesorii sau produse de înfrumuseţare, care depind de felul nostru de a fi, de personalitatea şi caracterul nostru, dar şi de vârstă, siluetă, buget şi stil de viaţă.

Nu stiti cine este Wardrobe B?

Wardrobe B este ceea ce nu ar trebui sa ignori atunci când vrei să fii în centrul atentiei. Nu valoarea poate sa fie data de un pret, doreste-ţi sa îti definesti  stilul vestimentar în concordanţa cu stilul tău de viata, si îti vei putea descoperi personalitatea.

Warderobe B nu încearca sa îţi dea lecţii de fashion, pentru că felul în care te îmbraci te reprezintă, el te ajută să te exprimi prin inteligenţă, seriozitate şi stil.
Şi de ce nu, putem spune ca fiecare dintre noi are un stil personal, fie ca este constient de asta sau nu. Este posibil tu să nu observi, dar cei din jurul tau il vor remarca. Stilul tau poate transmite celor din jur diferite mesaje despre felul tău de a fi, de ceea ce îti place.

Daca stii cine esti si ce anume te face sa te simti confortabil, nu-ti fie teama sa încerci un accesoriu vestimentar, o bijuterie deosebită de pe Wardrobe B, şi îti poti exprima personalitatea prin ceea ce porti.

 Articolele vestimentare Wardrobe B se încadrează în categoria “pieselor nemuritoare” care nu se vor demoda sezonul viitor, ele sunt piese cheie pentru o garderobă alcătuită cu bun gust, care te reprezintă. 

Cu o
  rochie Bruuns Bazaar  

si accesorizată cu o

  brăţară 

sau cu un inel cu pietre preţioase, te vei simti mult mai fericita,  vei  avea o piesă vestimentară care te ajuta să te exprimi. Hainele si felul in care te imbraci pot fi o forma creativa de autoexprimare. Aceasta poate fi purtată la ocazii speciale, cocktailuri sau în club. O rochie eleganta ce scoate in evidenta linia fina a spatelui si-i da o nota de senzualitate. Când o  vei îmbraca îti vei da seama că este cea potrivita pentru personalitatea ta, că te reprezintă
Iar dacă mai adaugi si cateva accesorii
cu siguranţă vei putea atrage privirile oricarui trecator.

Să ţii minte că orice accesoriu sau articol vestimentar care este folosit de tine în mod frecvent va deveni o parte din brandul tău personal, iar ceilalți o să te recunoască dintr-o mulțime de oameni datorită acestui fapt. Acel lucru va deveni un element fundamental pentru imaginea pe care o afişezi, deoarece va rămâne în memoria persoanelor cu care interacționezi.
Dacă vrei să fii mai expresiv-ă, apelează la
 accesorii
 de calitate de la magazinul online Wardrobe.ro, si vei obţine un stil memorabil.  Combină-le în ton cu felul tău de a fi și cu vestimentația.
 Accesoriile pot fi un must have pentru reîmprospătarea imaginii tale!

Un stil vestimentar propriu, odată ce îl  descoperi, te va caracteriza prin naturaleţe şi va fi unul din factorii care te va face să fii remarcată. Un stil personal nu presupune numai o ţinută, ci te reflectă pe tine în toate ipostazele din viaţa ta prin intermediul mai multor ţinute bazate pe stilul tău unic.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Descoperă-ţi personalitatea

  1. stefania spune:

    Mereu aleg calitatea,dai un ban dar stai în faţă.

  2. aditza spune:

    E important sa te imbraci bine si la fel de important este sa poti purta hainele pentru un timp mai indelungat. Este bine sa ne uitam la calitate atunci cand cumparam ceva asociat cu imaginea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *