Bijuteria potrivită pentru o ţinută de primăvară

M-am gândit zilele trecute….ce cadou o să îi fac iubitei mele de sfintele sărbători de Paste? Sa fie ceva inedit….o surpriză? 
Sigur, fiecare femeie apreciază un buchet de flori si o cutie cu bomboane de ciocolata, dar poate este cazul sa fiu mai inventiv.
 Cum o excursie la Paris sau în alta destinaţie, poate fi destul de costisitoare, o sa îmi  indrept atentia catre o bijuterie de la Regal Gold, si astfel o sa îi arat cât de mult o iubesc.  
   
Colierul de argint

 ma ajuta sa îi pot oferi o bijuterie la fel de frumoasa si de speciala ca si ea.  Stiu  că îi plac bijuteriile delicate, dorind astfel sa atraga toate privirile folosind accesorii opulente, la Regal Gold am gasit accesoriul care cred eu că i s-ar potrivi.

As vrea ca ţinuta de seara, pe care o va purta laparty-ul organizat de prietenii nostri, sa fie perfectă si să impresioneze, asa că un 

colier de argint cu ametist

ar fi cel mai bun accesoriu pentru rochia de seară.  Sunt elementele care fac tinuta mai sofisticata si mai eleganta.
Această bijuterie are un mesaj clar, cred ca o sa îi placă si o să oimpresioneze,si împreună cu tinută lejera de seară, are să fie un minunat cadou ce inspira tandrete, eleganta si rafinament.

 Si de ce nu,

  bijuteria 

 trebuie sa o faca sa straluceasca, întro vestimentatie de seară, atât în viata personală cât si la servici. Ca doar un accesoriu bine ales este precum o raza de soare într-o zi cu nori : face minuni!

Sa nu uitam noi bărbaţii, că pe lânga pantofi, bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Între pantofi, bijuterii si femei exista si va exista mereu o frumoasa poveste de dragoste.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Bijuteria potrivită pentru o ţinută de primăvară

  1. nicu despa spune:

    Cu siguranţă Ştefania,ţi-ar sta foarte bine.Cred că şi inelul ar sta foarte bine pe mâna ta,poate intr-o zi o să ai o surpriză de la Regal Gold.

  2. stefania spune:

    Bijuteriile fac parte din viata mea, i-mi place sa fiu eleganta,iar colierul asta de argint cred ca ar sta foarte bine la gatul meu,ce zici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *