Ai grijă de sănătatea ta!

 

Auzim în fiecare zi oameni spunând „de ce să merg la un control medical când eu mă simt bine? ….nu mă doare nimic.”Si eu spun „de ce nu?”

Întotdeauna controalele medicale periodice previn boli grave prin mijloace simple, oferind o detecţie precoce. Ele identifică orice schimbare fizică, descoperă modificări patologice chiar în absenţa unor simptome clinice aparente, prin analize de laborator, şi amendează alterări ale stilului nostru de viaţă.
Atunci când esti tânăr sau când abia ti-ai format o familie, ultima ta grija e sanatatea. Ne preocupă mai mult de cei din jur, sa le spunem să mearga la medic, să avem grija de ei, să îi dădăcim ca pe niste bebelusi, dar uitam să avem grijă si de sănătatea noastra.

 Nu este dificil sa îti faci controlul periodic,începe cu o programare la medicul de familie ….care cu siguranţă nu doare, el îti va da o trimitere către o clinica, si vă recomand   Clinica Hilmi  

Se va  recolta câteva grame de sânge…..si poti depista afectiuni care se fac ascunse timp îndelungat, iar când se descoperă în fază incipienta sunt mai usor de tratat. Din aceste probe se pot vedea valorile glicemiei, vsh, trigliceridele si colesterolul.  De asemenea,controlul acesta mai cuprinde  un examen oftalmologic si un control stomatologic.

În Clinica Hilmi  controlul stomatologic

se efectuează de catre medici cu experienţă, făcându-ţi zâmbetul atrăgător.
Multi dintre noi alegem sa mergem la stomatolog doar atunci când avem dureri insuportabile, care nu cedeaza la analgezice, sau atunci când apar abcese dentare. Mult mai usor si mai putin dureros este sa mergem la un control de rutina, pentru a putea astfel preveni, tratamentele lungi si dureroase.

 De asemenea,

  periajul profesional 

 este un procedeu ce se poate face în Clinica Hilmi si ar  trebui e efectuat cel putin la 1 an deoarece are rolul de a indeparta tartrul si petele galbene, evitând astfel apariţia cariei si în final la pierderea dintelui.
 Întotdeauna este mai bine sa previi, decât sa tratezi, asa ca obisnuieste-te, si tu cititorule,  sa mergi in fiecare an la doctor pentru a-ti face analizele de rutina.

Controalele medicale periodice sunt un semn de educaţie, de civilizaţie şi de valorizare a propriei sănătăţi, a propriei vieţi. A trăi nu înseamnă pur şi simplu a fi viu, ci a fi sănătos, activ, alert, funcţionând perfect.


Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ai grijă de sănătatea ta!

  1. nicu despa spune:

    Ca tine ar trebui să procedeze toată lumea,să avem mai multă grijă de sănătatea nostră,mai ales cand ai şi unde apela,la Hilmi.

  2. stefy spune:

    Eu chiar i-mi fac controale periodice,ceea ce le recomand tuturor,mai bine sa previi dacat sa vindeci,iar la clinica Hilmi gasesti tot ce te intereseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *