Dragoste la prima….navigare

Cred că stiţi deja ca odata cu evolutia curenta a tehnologiei, nevoia de a fi conectat în permanenta la internet a devenit ceva obisnuit în viaţa noastră de fiecare zi. Acest lucru poate fi acum mult mai usor de facut cu ajutorul unei tablete ce îmbina calitatile unui computer cu portabilitatea unui laptop, fiind însa mult mai usoara decât acesta. Tabletele sunt perfecte pentru oamenii activi, care calatoresc mult, oameni de afaceri, dar pot fi si buni parteneri de petrecere a timpului liber, oferind posibilitatea de a viziona filme,  dea asculta muzica sau de a citi.

Nu demult timp am cumparat de pe Magazinul Azerty.ro o tableta, care a devenit un prieten, si nu ma lasa în momentele mele dificile.
De când a aparut în ofertele din magazinele românesti, am dorit sa aflu cât mai multe informatii tehnice despre acest gadget. Vroiam sa stiu daca pot sa înlocuiesc batrânul laptop cu tableta, si daca as fi multumit de ceea ce îti poate oferi în navigarea pe internet.

Aceste tablete  au devenit un chilipir dorit de toti dintre cei care calatoresc, carora  internetul a devenit o sursa de informatie benefica si celor care prefera o „bijuterie” în loc de clasicul calculator.

Oferta de pe piata este foarte diversificata, dar cele mai bune informatii privind tableta

 SAMSUNG Galaxy Tab 3 Lite

le-am descoperit in Magazinul Azerty.ro

Tableta îmi ofera …..pe tava, precum unui rege, placerea de a naviga pe undele nesfârsite ale internetului. De sunt în parc, seara, la o gura de aer curat…..în buzunar este „pisicuta”…..asa am numit eu tableta.
Merg la servici în fiecare dimineata, si în buzunar am…….pisicuta. Vacanta de iarna am petrecut-o intr-un peisaj nemaipomenit, dar nu am renuntat la…..pisi.

 De nenumarate ori această tabletă mi-a fost musafir la masa, ca doar nu era sa inchei navigarea pe internet……si sa ma prabusesc în oceanul fara de conexiune.
De multe ori a fost cea care ma dus pe valurile somnului, Mos Ene venind pe conexiunea wifi de care dispune tableta.

Facând o comparatie între laptop si tableta, am sa va spun urmatoarele mele pareri:

– tableta este cu siguranta mult mai usor de transportat, dimensiunile fiind foarte reduse
– îti ofera o posibilitate foarte benefica de a viziona un film, de a asculta muzica si de a purta discutii pe retelele sociale, precum si laptopul o poate face
– scriu articole pe blogul personal, fara să fiu împiedicat de vreo situatie în care sa îmi doresc înlocuirea cu laptopul, jocurile online si aplicatiile sunt cele mai bune îndeletniciri pentru a-mi petrece timpul liber.

As putea sa îti mai spun o multime de lucruri comparative cu laptopul dar te las sa descoperi singur aceste lucruri în oferta magazinului Azerty.ro, sa vezi detalii in site despre tableta care doresti sa îti fie un ghid în viata, si sa îmi spui si tu cititorule, într-un comentariu la acest articol, cât de mult îti foloseste tableta si daca poate înlocui cu succes laptopul.

Astept ziua în care se va putea conduce chiar si masina cu ajutorul tabletei, si de ce nu sa aduc un pic de umor articolului…..sa îmi si gateasca mîncarea preferata.

Nu rămâne decât sa vă convingeti de aceasta realitate, accesând magazinul Azerty.ro, si de ce nu chiar sa comandaţi o tableta din oferta foarte atractiva…..si pentru toate buzunarele.

Articol scris pentru proba 13 din
Super spring 2014

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *