Visand….gandind….spre noul an

In jur se asterne o liniste pustie.Este ora unsprezece, dar pe ici pe colo inca se mai aude ca in soapta cativa uratori putin intarziati.Datinile si obiceiurile de sfarsit de an sunt cam pe sfarsite.Lumea toata se retrage ,uimita de alaiul Ursului de la Darmanesti, catre casele lor.Peste tot cuprinsul orasului o imagine de sarbatoare, cu luminite colorate, urari de bine si multa multa veselie.
In casa-mi plina de chipuri zambitoare , linga bradul impodobit cu stelute luminoase, stau toti la asa zisul pahar de vorba.Cu emotie in suflet, cu vise si sperante, cu ganduri bune…..incepem  sa numaram minuntele ramase ……..5….4…..3…..2……1….cerul incepuse deja sa se lumineze de stele luminoase, parca cazute din multimea stelelor ceresti,lume multa adunata in strada pentru a admira cerul luminat de artificii, urari de la multi ani, ninge lin….dar cu confeti……gata am intrat in 2014, anul sperantelor, viselor deocamdata neimplinite si al dorintei de sanatate.Pentru cateva minunte totul a ramas invaluit in fum si resturi de artificii arse.Ne adunam din nou in casa, lasant sa mearga spre ceruri visele noastre pentru noul an.
La multi ani 2014! Bine ai sosit
La multi ani cititorilor mei si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI prietenilor din tabara „Lumina de acasa” , sa ne dea Domnul sanatate si putere de lupta cu boala, pentru a ne putea intalni din nou.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Visand….gandind….spre noul an

  1. Maria Calin spune:

    La multi ani, prieten drag! Anul 2014 sa-ti aduca tot ce meriti.Si meriti multe la cat de mare iti este sufletul.

  2. Sonia spune:

    La mulți ani și ție! Un 2014 mai bun, mai darnic, mai liniștit și mai frumos. Visuri împlinite și oameni dragi alături de tine! Dar sănătate înainte de toate. Cu drag, Sonia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *