Parteneriatul,veriga succesului tau

In blogosfera este important sa faci lucrurile cat mai bine, dar este si mai crucial sa le faci sa inainteze, si aici se simte rolul  unei echipe unite.
Pentru a putea construi un parteneriat de succes trebuie sa inveti sa te inconjori de oameni care sa-ti suplineasca abilitatile, astfel incat impreuna sa dati cele mai bune rezultate.
In principiu, ca blogger partener, reusita de care ajungi sa te bucuri este suma gradelor de eficienta ale actiunilor celor alaturi de care lucrezi! Creind un parteneriat cu o revista de succes,precum este si
www.connect.ro/

sau cu un portal de promovare al blogurilor precum este si
www.toateblogurile.ro/
 poti sa realizezi o promovare de succes in social media .Rostind cuvintul partener si construind o echipa de promovare media deja putem spune ca avem o optiune excelenta pentru dezvoltarea unei afaceri profitabile, stabile de viitor.Dar ca sa fii un bun partener trebuie sa ai in vedere doua strategii:
-comunicarea multa si constanta cu cei care am incheiat parteneriatul media
-coaching-ul , ne ajuta sa ne disciplinam si sa ne aducem eforturile laolalta pentru succes in parteneriatul pe care l-am incheiat .
 Dintre toate strategiile de afaceri, nici una nu ne ofera recompense potentiale mai mari decat parteneriatul.Intelegand  atributele si componentele ce determina succesul unui parteneriat, vom putea folosi acest model ca pe un plan. Astfel, nu vom dezvolta doar propria noastra inteligenta parteneriala, ci si pe aceea a partenerilor, sporindu-ne sansele de reusita in promovarea sociala.
Ca si blogger,un parteneriat incheiat cu un blog de succes,m-ar ispiti daca pot sa spun asa,in a deveni mult mai interesat de pasiunea pentru scris si de a pune „umarul” in promovarea partenerului.Un proverb rominesc spune:
” unde-i unul,nu-i putere la nevoi si la durere/ unde-s doi puterea creste……….”, si in acelas timp si succesul in afacere.
Articol scris pentru
Competitia Super Blog 2013

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Parteneriatul,veriga succesului tau

  1. Sonia spune:

    Parteneriatul cu SuperBlog m-a adus pe acest blog. Din punctul meu de vedere acesta este cel mai mare câștig pe care mi l-a adus concursul. Am cunoscut oameni noi și am învățat de la fiecare câte ceva. Îți doresc mult succes și spor în toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *