IMPREUNA PUTEM SALVA VIETI

O seara de neuitat pentru acest eveniment caritabil.
In data de 29 noiembrie, la ceas de seara, in incinta International Ballroom din Cluj , s-a organizat un eveniment caritabil intitulat
Impreuna schimbam vieti
cu scopul de a aduna fonduri pentru copii si tineri care sufera de insuficienta renala.
La acest eveniment au participat aproximativ 200 de clujeni iubitori de zumba.Aceasta atmosfera incendiara a fost posibila prin implicarea entuziasta in acest proiect caritabil a unor instructori sufletisti de dans sportiv ca : Andrea Rado, Alina Mihon, Mara Suciu, Brânduşa Istrate, Nicoleta Roşu, Simina Jucan, Camila Lacerda, Elena Timbuș, Nicoleta Rosu, Andreea Hariton, Mona Gheorghiu, Ramona Dămăcuş, Mariana Petrașcă și Alexandru Acs.
Fondurile strinse vor fi folosite pentru organizarea taberii de craciun de la Cluj Napoca pentru tinerii cu insuficienta renala.Toti participantii la acest act caritabil au imbracat tricouri care aveau imprimate mesaje puternice pentru promovarea si informarea oamenilor pentru transplantul de organe:
„SPUNE DA PENTRU VIATA”
„SPUNE DA PENTRU DONAREA DE ORGANE”
Ca invitati speciali au fost tinerii cu sindrom Down, ingrijiti de centrul educational Raluca, care au dansat impreuna cu ceilalti participanti.Putem spune ca chiar si in suferinta  exista solidaritate.
Le multumim tuturor participantilor pentru acest eveniment, multumim tuturor sponsorilor pentru ajutorul acordat :  M&M Show, Asociația Derzelas, Vero Print, Artur Pataki, Luciana M. Vulea,dar si oamenilor de afaceri:  Liana Sălcudean, Liviu Alexa, Daniel Susan sau Sigina Pop.
Mediatizarea a fost facuta de Radio Impuls, Monitorul de Cluj, Napoca FM si Stiri de Cluj.
Cu ajutorul acestor oameni sufletisti ne vom putea bucura noi toti cei 46 de tineri si copii, in perioada 22-29 decembrie de tabara „LUMINA De ACASA.In total s-au adunat aproximativ 10 000 de lei, din vanzarea biletelor si din generozitatea sponsorilor.Bugetul total al acestei tabere este de cca 30 000 lei, au declarat organizatorii.
Suntem nerabdatori sa ne intilnim cu „fratiorii” nostri din familia dializatilor.Cred si spun cu tarie ca astfel de evenimente ar trebui organizate pentru toate categoriile de tineri cu probleme medicale, pentru a mai lumina putin viata.

Sursa articol: http://www.stiridecluj.ro/social/zumba-caritabil-la-cluj

Acest articol a fost publicat în DIALIZA RENALĂ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *