Descopera puritatea vietii tale

Puritatea nu este o profesiune,este o forma de viata….
Putem găsi puritatea firească în multe lucruri şi ea se poate identifica cu cele mai frumoase flori, stări, fluturi, pietre, ape, spectrul luminos. Dar, în momentul în care ne detaşăm de aceste materialităţi şi privim în intimitatea spiritului pur aflăm adevărul. Puritatea nu este ceva palpabil sau definit printr-un contur, ea este insăşi substanţa vieţii.Noi, ca şi fiinţe umane, ne putem defini cu ajutorul purităţii. În acest mod am putea atinge acea stare angelică, divină chiar.Ce este mai frumos decat un copil cu un suflet pur? De ce ne place verdele crud de primăvară? Iubim crinii. De ce oare, pentru miros,culoare sau pentru puritatea lor? Atit de sublimi si de puri ni se par fluturii vara!
 Fiecare mugur din pomi sau flori este un semn al puritatii al tineretii, al vietii intr-o continua schimbare.
  dar oare există pe acest Pămant, cu exceptia dragostei, ceva mai pur decat apa?Cand spunem „apa pura”, ne gandim in mod evident la apa si atat, adica H2O, fara a pune la socoteala mineralele.Avem mostenire de la stramosii daci,o apa cu o puritate remarcabila,care ajuta in cea mai mare masura,la supravietuirea noastra.Avem o apa curata,avem si mediu sanatos,avem si alimente sanatoase……avem sanatate.Prin apa pura,fara nitriti si nitrati,daruim corpului uman bucuria zilelor senine.
Un brand recunoscut pe piata Romaneasca,si nu numai,este
Aqua Carpatica
care rasare si se dezvolta deasupra altor marci,prin apa de o calitate exceptionala.Carbogazoasa cu continut 0 de nitrati si cu apa plata cu un continut foarte mic,de 0,8 mg/l,putand sa transmita in viitor puritatea apei Romanesti.
Desi profesionistii de la Aqua Carpatica stiu ce inseamna puritate,vor sa afle si de la noi,si au lansat un concurs de fotografie pe
instagram
pentru a intelege ce ar insemna pentru noi puritatea si cum am puteao surprinde in obiectivul aparatului de fotografiat.Grabitiva si aratati-le ce inseamna puritatea pentru voi prin imagini inedite.
articol scris pentru proba 22 din
Competitia Super Blog 2013

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *