Acuzatiile actorului Arsinel catre presa si dl. Emanuel Ungureanu

luni 23 septembrie,Alexandru Arsinel a fost internat din nou in clinica de urologie si transplant renal condusa de profesorul Mihai Lucan.In urma analizelor de la spitalul A. Davila s-au depistat valori care nu se admit la un pacient cu transplant.Domnul Arsinel a acuzat responsabili pentru starea lui mediatizarea excesiva facuta de televiziuni si de domnul Emanuel Ungureanu,presedintele asociatiei pentru solidaritate si empatie Claudia Safta.
Aceasta este una din declaratiile domnului Arsinel:
”Au vrut să mă omoare. Nu mi-au permis să mă fac bine. Au atentat la viaţa mea. Au atentat la viaţa mea! Ieşisem cu nişte analize foarte bune, m-au trimis acasă şi după ce am refăcut analizele la Davila m-a chemat de urgenţă să mă întorc la Cluj că au luat-o razna. Acest ONG-ist lansa ideea că cei din generaţia a treia ar trebui puşi la zid, ar trebui să nu mai aibă nicio şansă.
Dar toţi ne naştem cu dreptul la viaţă. Oribil! Să-i fie ruşine şi lui şi părinţilor care l-au făcut (actorul face referire la realizatorul tv Radu Baciu). Mi-au blestemat copiii să moară! E posibil aşa ceva? Au atentat la viaţa mea. Au vrut să mă omoare! Ca să aibă subiect de presă, să-şi dezvolte veninul pe hârtie”, a declarat actorul la postul tv Antena 1.
Dar parerea mea este sa nu mai acuze fara dovezi si Lucan il va face bine pentru ca este patrimoniu national[ar trebui sa il punem in tezaurul din B N R],profesorul a chemat medici din toata europa,fara a specifica vreun nume,ca sa il faca bine pe bunic.Problema este ca toate aceste investigatii cu medici din strainatate trebuie platite.Si sa nu credeti ca a venit Arsinel de acasa cu bani,A fost platite din fondurile institutiei conduse de profesorul Lucan[institutul fiind in colaps finnanciar cerind bani in nenumarate rinduri de la primaria cluj pentru a putea plati salarii ,medicamente si utilitati].
Chirurgul Mihai Lucan a declarat ca Emanuel Ungureanu este rauvoitor pentru ca a face plangere penala impotriva actorului :
”Plângerea nu există. Dar de-abia așteptăm ca o astfel de plângere să fie făcută pentru a demara, la rândul nostru, o acțiune extinsă referitor la faptul că Ungureanu este răuvoitor în continuitate”.
Precizez ca dl Lucan nu a inteles sau nu vrea sa inteleaga, ca plingerea nu va fi facuta special pentru dl Arsinel, ci pentru intreg sistemul fraudulos in care se face selectia de pe listele de asteptare.Mai spune dl Lucan intr-o declaratie ca nu exista nici o lista de asteptare si ca se face transplantul cui i se potriveste,cine este compatibil,dar ma gandesc ca unul care cunoaste situatia de acolo, din toti cei ce ai au in evidenta cu insuficienta renala nu s-a aflat niciunul sa fie compatibil?Sa faca dovada pentru ca e foarte posibil.Sa se scoata toti cei de pee liste[cu analizele de compatibilitate] si sa faca o comparatie intre analizele dl Arsinel si celelalte analize,dar cu procuratura de fata.Intotdeauna prof Lucan a obtinut cu ajutorul presei o mediatizare favorabila, era ca si un salvator si se simtea ca un Dumnezeu, dar de data aceasta nu i-a reusit.A pierdut teren si la universitate,unde de la 1 octombrie este pensionat.Si aici dl Lucan acuza un coleg ca ar fi in spatele acestei pensionari.Ca intotdeauna ” hotii striga hotii”.In clinica in care o conduce prof Lucan a instaurat o dictatura.Liftul este oprit la parter de catre portar cand se anunta ca vine seful,nimeni nu are voie sa urce cu dumnealui,in sectia de steril si transplant are un vocabular foarte josnic cu medicii rezidenti si  nu numai.Ore de ce nu aveti puterea sa spuneti lucrurilor pe nume?de ce va este frica?Cei care ati fost pe acolo si cunoasteti situatia,de e buna de e rea, veniti si trimiteti pe contact povestea si vi le public pe toate,ca sa stie toata lumea cee se petrece acolo si de ce dl Emanuel Ungureanu vrea sa fac plingere penala.
Cu speranta ca o sa auzim de mai bine va doresc multa sanatate
 nicu d.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Transplantul renal și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *