Actorul Arsinel va fi internat din nou la Cluj

Vineri 20 octombrie in urma analizelor care se fac dupa ce un pacient a primit un rinichi[sau doi precum cazul Arsinel] la spitalul a. Davila unde era luat in evidenta dl. Arsinel,i s-a depistat o deteriorare a functiei rinichilor transplantati.A fost rechemat la Cluj de urgenta de profesorul Mihai Lucan pentru ai evalua situatia si cauzele producerii acestei stari.Aceste probleme spune actorul sunt cauzate de aceasta mediatizare si ca acest stres creeat de unia care nu inteleg situatia i-au provocat aceste probleme.
Citez mai jos acest discurs de la B1 tv:
”in viata ma nu am crezut că o să trec prin treaba asta. Am făcut atita bine in jur. M-am luptat pentru ca să-i ajut pe oameni să zimbească, atunci cind doreau să plingă. Am făcut eforturi imense pentru cei din jur, pentru cei din familia mea si n-am crezut că un ong -ist imi interzice dreptul la viată”, a mai declarat actorul facand referire la domnul Emanuel Ungureanu [presedintele asociatiei solidaritate si empatie Claudia Safta]care vrea sa actioneze in justitie pe 27 septembrie pe dl Arsinel si pentru a elucida modul in care se aleg pacientii cu insuficienta renala pentru transplant,de pe listele de asteptare.Colega de o viata a dl Arsinel,actrita Stela popescu l-a acuzat si dumneaei pe dl Emanuel Ungureanu ca ii vrea raul aactorrului.
Citez din declaratie actritei:
”N-are ce să se bage ONG -ul in control la spital. Pe urmă, domnul ăsta [ Emanuel Ungureanu) profită de imaginea unui biet pacient, care n-a avut noroc. S-a afisat cu fotografia pe piept. E o chestie chiar urâtă. Copacul nu trăiește fără rădăcini. Ar trebui să ne respectăm bătrânii și să profităm de experiența și de calitățile lor”, a declarat si actrita Stela Popescu.
As mai specifica in contradictie cu ambii actori ca domnul Emanuel Ungureanu nu este presedintele unui ong[organizatie non guvernamentala],el este si reprezinta drepturile unor tineri si copii dializati din Cluj.Nu are nevoie sa isi creeze imagine la televiziune sau in presa pentru ca nu vad avantajul.Dr acesti actori cred ca toti vrem sa ne facem cunoscuti ca si ei pentru a castiga bani si renume.Uita ca ei au devenit ceea ce sunt cu ajutorul omului de rand care i-a ascultat ssi au mers la spectacolele lor.
Toti cei ce sunt pacienti cu insuficienta renala,din toata tara[si sunt vreo 8.000],il sustin pe domnul Ungureanu pentru a elucida aceasta problema[criteriile prin care se selecteaza pacientii de pe lista de asteptare].
Cum ii raspunde domnul Ungureanu Dlui Arsinel:

„Niciunul dintre acesti actori nu a pus simptomele lui Arsinel pe seama faptului că acesta are peste 70 de ani, iar un transplant presupune acceptarea organului de către corpul uman, deseori fiind cazuri în care acesta este respins. Specialistii sustin că la virste inaintate, respingerea este chiar si mai frecvent intalnită.
sursa articol

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Transplantul renal și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Actorul Arsinel va fi internat din nou la Cluj

  1. stefy spune:

    Arsinel face pe victima acum.Nu are domnul Ungureanu treaba cu el,vad ca lumea tot nu intelege acest lucru.Si iata ca apare si dovada ca Lucan nu e chiar salvatorul de vieti. Era de asteptat sa nu mearga foarte bine,eu am simtit pe pielea mea acest lucru.Dar in cazul meu,nu au fost asa de promti,m-au lasat de izbeliste si am pierdut rinichiul transplantat,pentru ca eu nu sunt "patrimoniu national" si nu m-am mascarit pe la tv,cum zice Arsinel ca a facut atatea pentru tara.
    In ciuda celor intamplate,ii uram sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *