CARE SUNT AVANTAJELE ACESTUI TIP DE PUNCTIONARE?

CONFORM STUDIILOR DE SPECIALITATE,CEL MAI MOTIVANT ASPECT PENTRU PACIENTI ESTE SCADEREA DURERII SI A DISCONFORTULUI LA PUNCTIONARE,EXPLICATE PRIN FAPTUL CA,ODATA CU FORMAREA TUNELULUI,NU MAI EXISTA TERMINATII NERVOASE SAU TESUT MUSCULAR IN CALEA ACULUI.
UN ALT AVANTAJ IL CONSTITUIE REDUCEREA EVENTUALELOR PROBLEME DETERMINATE DE INSERAREA SI EXTRAGEREA FISTULINELOR,CUM AR FI:REDUCEREA SANGERARII DUPA PUNCTIONARE, REDUCEREA APARATIEI HEMATOAMELOR SI REDUCEREA APARITIEI ANEVRISMELOR SI TROMBOZELOR. TOATE ACESTEA CONTRIBUIE IN FINAL LA PRELUNGIREA PERIOADEI DE FUNCTIONARE A FISTULEI ARTERIOVENOASE.
DATORITA REZULTATELOR POZITIVE INREGISTRATE PE PLAN INTERNATIONAL,PUNCTIONAREA BUTTONHOLE A FOST PRELUATA SI IMPLEMENTATA SI IN RETEAUA FRESENIUS NEPHROCARE DIN ROMANIA,MAI INTAI IN 2 CENTRE DIN BUCURESTI SI ORADEA,PACIENTII FIIND INCANTATI,REZULTATELE MEDICALE BUNE.

Acest articol a fost publicat în DIALIZA RENALĂ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la CARE SUNT AVANTAJELE ACESTUI TIP DE PUNCTIONARE?

 1. bba01 spune:

  Buna/Salut , numele meu este Alexandru , un mic blogger si observ ca ai un blog/site superb .
  As dori daca se poate sa facem schimb de linkuri/bannerre asa ne promovam reciproc si astfel site-urile noastre vor evolua cat mai sus.
  Adresa blogului meu : http://www.buboal-photography.blogspot.ro . Astept un raspuns pe site-ul meu intr-un comentariu la o postare sau pe buboal_photography@yahoo.com. Va rog daca se poate ca va uit , ca sa va trec in lista mea de bloguri . Va multumesc
  As dori daca vrei sa imi dai un like la acesta pagina de facebook : http://www.facebook.com/buboal.photography .
  Like te rog la pagina .
  Multumesc !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *